Contact

Contact

Contact contactlenzen bij Mister Spex

De Mister Spex contactlenzen collectie bestaat uit meer dan 100 verschillende soorten contactlenzen. De meest gerenommeerde merken, dagelijkse en maandelijkse contactlenzen, multifocale lenzen of lenzen met ronde of tonische correcties zijn hier een onderdeel van. Zo vindt u ook de Contact contactlenzen bij Mister Spex; Europa 's grootste online opticien. In onze webshop vindt u de tonische en gekleurde lenzen van dit merk.

In de wereld van de contactlenzen zien we telkens nieuwe trend en Mister Spex houdt deze nauwlettend in de gaten. Zodra er nieuwe producten op de markt komen, kijkt Mister Spex of ze aan de scherpe eisen kunnen voldoen om in de kwaliteits-collectie van Mister Spex kunnen worden opgenomen. Zo zijn er de nieuwe lenzen van de Duitse contactlens pionier: Wöhlk van Contact. Deze lenzen hebben een extreem hoge zuurstofdoorlaatbaarheid waardoor deze langdurig kunnen worden gedragen. Soms wel 30 dagen per keer. Of de lenzen die uw oogkleur kunnen veranderen voor dat speciale feest. Of het nu gaat om uw eigen vertrouwde merk lenzen of u wilt iets nieuws uitproberen, de collectie van Contact contactlenzen bij Mister Spex en andere merken hebben genoeg mogelijkheden te bieden.

Een keus gemaakt uit het aanbod van de Contact contactlenzen bij Mister Spex? Dan voert de nodige parameters en uw recept in en plaats de contactlenzen in het mandje. U betaalt in een veilige omgeving. Meestal heeft u de contactlenzen binnen 24 uur in huis. Mocht u onverhoopt ontdekken dat u de verkeerde lenzen heeft besteld, dan is dat geen enkel probleem. Binnen 30 dagen kunt u de lenzen kosteloos retourneren. Heeft u hulp nodig bij uw bestelling, raadpleeg dan onze deskundige medewerkers.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel