Ecco

Ecco

Ecco contactlenzen bij Mister Spex

Ecco contactlenzen zijn van Duitse makelij en staan bekend als de beste contactlenzen ter wereld. U kunt meerdere varianten bekijken in de online shop van Mister Spex. De comfortabele en veilige lenzen van het merk Ecco zijn van uitstekende kwaliteit.

Ecco contactlenzen bij Mister Spex worden zijn gemaakt van uitermate doordacht materiaal. Dit materiaal bindt het oogvocht beter dan elke andere soort lenzen. Hierdoor is er een opvallend minder irritatie van de ogen door droogte en daarmee een langer durend draagcomfort. Immuunreacties veroorzaakt door intolerantie worden geminimaliseerd en het probleem van rode ogen is verleden tijd. Het a-sferische lensontwerp leidt daarbij tot verbetering van uw zicht, zelfs bij licht astigmatisme. Afwijkingen door weinig licht worden hiermee voorkomen. Ecco contactlenzen bij Mister Spex zijn er in verschillende varianten. Daglenzen worden aanbevolen voor brildragende mensen die alleen incidenteel contactlenzen gebruiken of mensen die dagelijks nieuwe en schone lenzen willen dragen. UV-daglenzen zijn sferische contactlenzen voor eenmalig gebruik.

Ecco contactlenzen bij Mister Spex zijn er voor uw gemak. Mister Spex is Europa's favoriete online opticien met meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten, mede door de snelle en traceerbare levering. Uw bestelling wordt verzonden met DHL.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel