Zomersale: tot 50% korting op geselecteerde brillen, zonnebrillen en lenzen¹
Nu besparen

Alcon / Ciba Vision contactlenzen bij Mister Spex

Ciba Vision is één van de grootste fabrikanten van contactlenzen wereldwijd. Het bedrijf maakt deel uit van Novartis en heeft het hoofdkantoor in Atalanta, Georgia in de Verenigde Staten. Sinds 2011 maakt ook Alcon deel uit van de Novartis groep. Samen brengen Ciba Vision en Alcon een breed aanbod contactlezen op de markt.

Zowel Alcon als Ciba Vision stelt zichzelf ten doel om mensen meer te geven dan alleen een beter gezichtsvermogen. Het dragen van contactlenzen draagt namelijk niet alleen bij aan een beter zicht, maar zorgt ook voor behoud van vrijheid in het dagelijks leven en geeft velen meer zelfvertrouwen. Alcon / Ciba Vision heeft dan ook als belangrijk doel het gehele welbevinden van mensen te verbeteren. U kunt dit zelf ervaren door uw aankoop van Alcon / Ciba Vision contactlenzen bij Mister Spex.

Alcon introduceerde in 2011 de DAILIES-lijn, daglenzen met een hoog vocht vasthoudend vermogen. Naast het gemak van contactlenzen voegen daglenzen nog een extra stuk gemak toe. Het is niet nodig de lenzen te bewaren en schoon te maken. Alcon / Ciba Vision contactlenzen bij Mister Spex bieden u dus vele voordelen, zeker ook als u niet dagelijks lenzen draagt.

Als u uw Alcon / Ciba Vision contactlenzen bij Mister Spex bestelt, bent u verzekerd van een vlotte en traceerbare levering met DHL en profiteert u van het online bestelgemak van deze populaire online opticien.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel