Clear

Clear

Clear contactlenzen bij Mister Spex

Clear contactlenzen profiteren van de innovatieve geest van het Aziatische Clearlab, waar productkwaliteit en klanttevredenheid de hoogste prioriteit hebben. Clearlab is de producent van 's werelds eerste zogenaamde biocompatibele daglens, een lens die contact kan maken met het oog zonder het oog te irriteren. Goed nieuws dus voor mensen met overgevoelige ogen.

Alle innovatieve technieken van Clearby zijn terug te vinden in de Clear contactlenzen bij Mister Spex. Door de Clearlab AQUAGRIP technologie is de lens zowel resistent tegen uitdroging als tranen. Dit betekent meer en langer draagcomfort en gemakkelijker lenzen in- en uitdoen.

Clear contactlenzen bij Mister Spex hebben als kenmerk voor een zeer goede zuurstoftoevoer voor het hoornvlies te zorgen. Door ultradun materiaal heeft u verder totaal niet het gevoel lenzen te dragen. Dat is uiteindelijk wat we allemaal willen, goed zicht zonder irritatie en zonder het idee te hebben dat er iets op je oog zit.

Het is natuurlijk nog beter als u de betreffende lenzen gemakkelijk vanuit uw luie stoel kunt bestellen. Dan bent u bij één van Europa's populairste online opticiens aan het juiste adres. Uw Clear contactlenzen bij Mister Spex kopen betekent dat u uw lenzen snel en zonder gedoe in huis heeft.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel