Jouw herfstkoopje - nu tot 25% korting claimen¹

Woehlk

(8)
Producten 1 tot 8 van 8

Woehlk (Zeiss) contactlenzen bij Mister Spex

Woehlk (Zeiss) is eigenlijk de pionier op het gebied van contactlenzen. In 1936 startte hij het bedrijf in Kiel en al snel maakte hij furore op het gebied van lenzen. In 1947 ontwierp hij na tal van experimenten de contactlenzen die de hele dag gedragen konden worden. Hij was hiermee de uitvinder van de eerste harde contactlens. Tot op de dag van vandaag richt het bedrijf zich nog steeds op het maken van contactlenzen. Iedere keer maakt men gebruik van nieuwe technologieën om een hoog niveau van draagcomfort en zorg te garanderen. Dit is precies de reden waarom u Woehlk (Zeiss) contactlenzen bij Mister Spex vindt. Wij bieden graag een kwaliteitsproduct om onze klanten tevreden te houden. Onze webshop is niet voor niets Europa 's favoriete online opticien.

De Woehlk (Zeiss) contactlenzen bij Mister Spex hebben veel voordelen. Behalve het vermogen om vele vormen van refractieve fouten van de ogen te corrigeren, bieden de lenzen ook een hoge compatibiliteit voor gevoelige ogen. Door de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en het vermogen om water te binden, wordt eventuele roodheid en irritatie sterk verlaagd. In het aanbod van de Woehlk (Zeiss) contactlenzen bij Mister Spex vindt u nu ook de lenzen met het biocompatibele materiaal Vitafilcon. Dit is een lichaamseigen stof die zeer prettig voor het oog is. Het unieke ontwerp van de lenzen vermindert ook de irritatie op het oog. Maar er zijn ook andere series zoals de Contact Air serie, verkrijgbaar met sferische en tonische lenzen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, er is keus genoeg op dit gebied.

U kunt de lenzen bestellen en eventueel zelfs eerst proberen. Een snelle levering zorgt dat u de lenzen snel in huis heeft. Mocht u vragen hebben over de lenzen, dan staat er deskundig team voor u klaar om deze te beantwoorden.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel