We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Normaal (132 - 138 mm)
  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Prijs in EUR

12

Ray-Ban Gatsby


Ray-Ban Gatsby zonnebrillen bij Mister Spex

Zogenaamde ‘panto brillen’ kwamen in de mode in de jaren veertig. Met name intellectuelen werden graag gezien met de brillen, waarvan de brug zich boven het midden van de glazen bevindt. De bril is rond van onder en ovaal van boven en werd onder andere gedragen door Harrison Ford in Indiana Jones en Johnny Depp in The Ninth Gate. Ook Woody Allen is een echte panto-fan.

Ray-Ban ontwikkelde haar eigen panto-bril, de Ray-Ban Gatsby zonnebril. De zonnebril combineert vintage en klassiek en wordt gekenmerkt door een hoge, dubbele neusbrug. De onderste brug bevindt zich op de plaats van de oorspronkelijke jaren veertig panto-brillen, de bovenste brug beslaat bijna het gehele frame. De Ray-Ban Gatsby zonnebril was te zien in de film The Great Gatsby en heeft sindsdien een ware cultstatus.

Bij Mister Spex, de grootste online opticien van Europa, heeft u de keuze tussen de meest geliefde Ray-Ban Gatsby zonnebrillen. De zonnebrillen zijn onder andere verkrijgbaar als uniseks model met ronde panto-glazen en als kleinere uitvoering met een afgeplatte wenkbrauwlijn. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren monturen (zwart, goud) en met verschillende glastinten (pilootgroen, blauw, zilver, goud, groen, roze), voor smalle of normale gezichten.

Alle Ray-Ban Gatsby zonnebrillen zijn verkrijgbaar op sterkte, waardoor u niet langer hoeft te switchen tussen bril en zonnebril. Glazen zijn bij Mister Spex standaard voorzien van een uv-filter, anti-reflectie en een kraswerende laag en bij de prijs van de (zonne)brillen inbegrepen. Daarnaast kunnen de glazen tegen een meerprijs worden voorzien van een gepolariseerde tint (minimaliseren storende lichtreflecties en zijn daardoor ideaal voor autorijden of outdoor sporten) of een meekleurende laag (glazen kleuren donkerder als de zon erop valt). 


Ray-Ban RB 4256:

• Havana mat met goudkleurige spiegelende glazen

• Havana mat met blauwe spiegelende glazen

• Havana mat met groene spiegelende glazen

• Havana mat met zilverkleurige spiegelende glazen

• Zwart met groene glazen

• Havana met groene glazen


Ray-Ban RB 4257:

• Havana met groene glazen

• Zwart met groene glazen

• Havana mat met goudkleurige spiegelende glazen

• Havana mat met roze spiegelende glazen

• Havana mat met groene spiegelende glazen

• Havanna mat met blauwe spiegelende glazen

Wilt u uw Ray-Ban Gatsby zonnebril graag passen voordat u hem bestelt? Dan maakt u gebruik van onze geavanceerde 3D pasoptie. U plaatst uw zonnebril naar keuze in de mand, zet uw webcam aan en ziet meteen – gewoon vanuit thuis – hoe de zonnebril u staat. Bevalt de zonnebril na het plaatsen van de bestelling onverhoopt niet, maakt u gewoon gebruik van de 30-daagse retourtermijn van Mister Spex.

Mister Spex werd opgericht in Duitsland (Berlijn) en is de afgelopen jaren gestaag uitgegroeid tot de grootste webshop voor brillen in Europa. Met ruim 8.000 brillen en zonnebrillen van 100 verschillende designers heeft Mister Spex een zeer uitgebreid assortiment brillen en zonnebrillen. Meer dan 2 miljoen mensen zijn inmiddels tevreden klant. 


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.