Easy Wear contactlenzen

Sommige opticiens verkopen contactlenzen van bekende merken onder eigen naam. Deze huismerk-contactlenzen heten alleen anders en hebben een andere verpakking. De lenzen zelf zijn echter het originele product. Hieronder vindt u een lijst van het huismerk Easy Wear en de bijbehorende merken.

EasyWear-contactlenzen: comfortabel dragen én comfortabel bestellen

EasyWear-contactlenzen doen wat ze beloven: ze zitten licht en comfortabel. Of u ze nu afwisselt met een bril of hele dagen draagt: EasyWear-contactlenzen zijn erg prettig voor de ogen. Dat kan ook niet anders, want de lenzen worden geproduceerd door vooraanstaande internationale contactlens-fabrikanten. Deze fabrikanten werken uitsluitend met de beste materialen en de meest innovatieve technieken: al het andere is voor de langdurige gezondheid van uw ogen immers geen optie. Bij Mister Spex verkopen we geen EasyWear-contactlenzen, maar gelijkwaardige alternatieven. Hoe dat kan? Omdat wij onze lenzen direct inkopen bij de fabrikant. Ze hebben daarom een andere naam en een andere verpakking maar de lenzen zelf zijn gelijk. Easy, toch?

EasyWear-contactlenzen: bestel uw alternatief bij Mister Spex

Mister Spex is opgericht in 2007 en is sindsdien gestaag uitgegroeid tot de nummer 1 online opticien van Europa. Dat betekent dat we niet alleen uitstekende contactlenzen aanbieden, maar ook als geen ander weten hoe lenzen optimaal online verkocht kunnen worden. Ons bestelproces is snel en veilig en combineert offline met online voordelen. Kent u uw correctiewaarden nog niet of wilt u ze opnieuw laten bepalen, dan kunt u bijvoorbeeld voor een gratis oogmeting terecht bij een van onze lokale partneropticiens in heel Nederland.

Contactlenzen snel en eenvoudig bestellen

Bij Mister Spex koopt u uw nieuwe lenzen binnen slechts enkele minuten. Doorloop daarvoor de volgende stappen:

1. Vind ons alternatief voor uw gebruikelijke everclear-contactlenzen in bovenstaand overzicht.

2. Geef aan hoeveel contactlenzen u wilt bestellen, wat uw correctiewaarden zijn en of u eenmalig wilt bestellen of een abonnent wilt afsluiten.

3. Leg de contactlenzen in de winkelmand.

4. Controleer de bestelling en betaal.

5. Vanachter het gordijn wachten op de post! Al binnen 2-4 werkdagen worden uw nieuwe lenzen geleverd door onze partner DHL.

Met een goede verzorging gaan uw contactlenzen langer mee

Als u eenmaal gewend bent aan het online bestellen van uw lenzen wilt u nooit meer terug. Sluit u een abonnement af, dan bespaart u zelfs op de paar minuten die het (na)bestellen kost. Maar, hoe tijdbesparend het bestellen ook is, het verzorgen van uw lenzen mag dat nooit worden. Heeft u maandlenzen – van everclear of een gelijkwaardig alternatief – dan is het belangrijk dat u de lenzen iedere keer reinigt als u ze uitdoet. Bijzonder geliefd zijn all-in-one oplossingen die inderdaad all-in-one zijn: u kunt ze gebruiken voor het reinigen, afspoelen, desinfecteren, neutraliseren en bewaren van de contactlenzen. Voor mensen met gevoelige ogen zijn peroxide vloeistoffen vaak wat geschikter. Peroxide vloeistoffen worden in speciale lenshouders gedaan en mogen niet worden aangeraakt met de handen. Wilt u uw contactlenzen helemaal niet reinigen, dan zijn daglenzen van everclear of een gelijkwaardig alternatief een goede optie.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel