Jouw herfstkoopje - nu tot 25% korting claimen¹

Johnson & Johnson contactlenzen bij Mister Spex

In 1886 werd Johnson & Johnson al opgericht. Een bedrijf dat zich als doel heeft gesteld om het dragers van contactlenzen zo comfortabel mogelijk te maken. Vanaf de jaren '80 van de vorige eeuw ontwikkelt het bedrijf onder het merk Johnson & Johnson Vision Care contactlenzen. Met de introductie van de wegwerpcontactlens op de markt bracht het bedrijf een revolutie teweeg. Dat heeft er mede voor gezorgd dat Johnson & Johnson tot op de dag van vandaag koploper is in de branche. De Johnson & Johnson contactlenzen bij Mister Spex zijn nú verkrijgbaar in onze online shop.

Het dragen van contactlenzen moet vooral comfortabel zijn. De contactlenzen van Johnson & Johnson bij Mister Spex zijn makkelijk in en uit te doen en u kunt ze gerust de hele dag dragen. Ideaal als u een dagje weg gaat, maar ook als u een lange werkdag voor de boeg heeft. Johnson & Johnson brengt de contactlenzen op de markt onder de merknaam Acuvue. Dit zijn zachte lenzen die u een optimaal draagcomfort bieden. De Johnson & Johnson contactlenzen bij Mister Spex zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor dag, week, tweewekelijkse of torische lenzen.

Wilt u lenzen die u een optimaal draagcomfort bieden én wilt u er zeker van zijn dat u de beste keuze maakt voor contactlenzen? Bij Mister Spex als online opticien bent u altijd aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij de keuze van Johnson & Johnson contactlenzen bij Mister Spex. Heeft u per ongeluk de verkeerde contactlenzen besteld? Geen probleem. U kunt altijd uw bestelling gratis en zorgeloos retourneren binnen 30 dagen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel