RayBan

Sinds tachtig jaar vertegenwoordigt Ray-Ban het lef om ons eigen pad te volgen. Het merk staat voor beweging, ongereptheid en authenticiteit en viert deze kernwaarden dit jubileumjaar. De iconische monturen zijn in een nieuw jasje gestoken zonder daarbij uit het oog te verliezen waar Ray-Ban voor staat. Toen de Ray-Ban Aviator, een nieuw model zonnebril speciaal ontworpen voor Amerikaanse luchtmachtmilitairen, tachtig jaar geleden werd gelanceerd, werd ze binnen no time razend populair. Net als de latere Wayfarer en Clubmaster modellen drukte de Aviator al snel een bepalende stempel op de popcultuur.

De nieuwe "Genuine Since 1937" campagne is een eerbetoon aan Ray-Ban’s succesverhaal en laat zien hoe tijdloos de boodschap van het merk is. Vertrouw op jezelf, blijf echt, blijf wie je bent - het was tachtig jaar geleden een waardevol advies, het is nog steeds een waardevol advies. Een advies dat Ray-Ban zelf ook heeft opgevolgd want sinds de oprichting in 1937 is het merk trouw gebleven aan zijn kernwaarden. Het heeft ongetwijfeld een belangrijke bijdrage geleverd aan het ongekende succes. Anno 2017 staat een bril van Ray-Ban meer dan ooit symbool voor zelfvertrouwen en geloofwaardigheid. Dat is cool, dat is duidelijk, dat is "Genuine Since 1937".

Ray-Ban Icons Ray-Ban Polarized Ray-Ban Flat lenses

De Icons Collectie bestaat uit alle geliefde Ray-Ban klassiekers, zoals de Original Wayfarer, New Wayfarer, Aviator, Clubmaster en Round. De Icons brillen verenigen vintage en moderne elementen en sluiten daarmee naadloos aan bij de huidige trends.

Icons collectie

Reflecterend zonlicht kan het zicht behoorlijk belemmeren, met name tijdens het autorijden, tijdens het skiën of op het strand. De gepolariseerde glazen van de Ray-Ban brillen blokkeren storende reflecties en garanderen een optimaal zicht.

Polarized collectie

Ray-Ban Flatlenses zijn verkrijgbaar als ovale, zeshoekige en ronde (Round Metal) variant. Waar het ronde Round Metal model tijdloos trendy is, onderstrepen de ovale Flatlenses de coole vintage look en zetten de zeshoekige Flatlenses in op een unieke, excentrieke look.

RB 3548N 001/8O

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel