We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Brillen met dikke rand

Brillen met dikke rand

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Brillen met dikke rand

(1.104)

Brillen met dikke rand bij Mister Spex

Brillen met dikke rand zijn de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Ze zijn perfect af te stemmen op de kleding die u graag draagt. Bij Mister Spex heeft u de keuze uit een uitgebreide collectie van brillen met dikke rand. Ze zijn er in een rechthoekige of ronde vorm, maar ook in een ovalen of hartvorm variant. Vanzelfsprekend voor zowel dames als heren.

Welke bril met dikke rand u ook kiest, bij Mister Spex bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Maak altijd de keuze voor een kleur en merk dat bij u past. Dan beleeft u de meeste plezier aan uw aankoop. Voor elke situatie hebben wij een passende bril met dikke rand in ons assortiment.

Een bril met dikke rand vinden die bij u past, is eenvoudig te realiseren in onze online shop. Bij Mister Spex heeft u de keuze uit talloze brillen met dikke rand. Neemt u ook zeker eens een kijkje bij de designer brillen. U kunt thuis 4 monturen gratis 10 dagen uitproberen. Bent u niet geheel tevreden en wilt u liever een andere bril met dikke rand? Bij ons kunt u een aankoop binnen 30 dagen kosteloos retourneren.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.