We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Dsquared2

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Dsquared2
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

11

Dsquared2 Brillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Dsquared2 brillen bij Mister Spex

Dsquared2 brillen bij Mister Spex worden ontworpen door het Canadese designersduo Dean en Dan Caten. Deze twee ontwerpers drukken hun passie voor mode en design uit in een gezamenlijke label. Het zijn tweelingbroers en hun merk is trendy en jong. Iedere collectie zorgt weer voor verrassingen. Behalve kleding en oogmode zijn er ook tassen en parfums van dit merk.

De ontwerpen van Dsquared2 kenmerken zich onder andere door onverwachte combinaties en grappige stijlelementen. Dit alles is ook terug te vinden in de collectie Dsquared2 brillen bij Mister Spex. U vindt in deze collectie zachte tinten met felle kleuren als accent, hoekige monturen of juist monturen met zachte rondingen en bijzondere combinaties van materialen. Het vakmanschap, de kwaliteit van de materialen en de comfortabele pasvorm completeren het geheel. Het is dus geen wonder dat het merk veel succes heeft.

Als u houdt van een goed ontwerp en niet bang bent voor een bijzonder en trendy uitstraling, dan zijn Dsquared2 brillen bij Mister Spex voor u de juiste keuze. Met hun aparte look geven deze brillen een stijlvol accent aan uw outfit. Probeert u de diverse modellen eerst eens uit met de virtuele spiegel op de website. Zo kunt u zien welk model het meest geschikt is voor uw gezichtsvorm.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.