We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Dsquared2
  • Gebruikte filter

  • Merk Dsquared2
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

12

artikelen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Dsquared2 bij Mister Spex

In de collectie Dsquared2 bij Mister Spex ziet u exclusieve eyewear van een allround designermerk dat sinds midden jaren '90 furore maakt binnen de modebranche. De collectie is een sterke mix van verfrissende originele designs en beproefde modellen met een indrukwekkende historie. In het aanbod van Dsquared2 bij Mister Spex is voor iedereen de perfecte zonnebril te vinden die bovendien is uitgevoerd in topkwaliteit!

Dsquared2 is opgericht door de twee Canadese tweelingbroers Dean en Dan Caten met een ruime ervaring in de snelle modewereld waar de trends elkaar pijlsnel opvolgen. Vanuit hun ervaringen in de Italiaanse mode hebben de broers in de afgelopen jaren unieke kleding, schoenen en accessoires ontworpen. De fantastische collectie brillen en zonnebrillen van Dsquared2 bij Mister Spex is niet meer dan een logisch vervolg op het wereldwijde succes van het merk.

Mister Spex is de populairste online opticien van Europa. En dat is niet voor niets zo. De service is, net als de collectie van ruim 2000 designerbrillen van 60 verschillende ontwerpers, van hoog niveau. Er zijn diverse klantvriendelijke manieren om online en bij u thuis verschillende modellen uit te proberen. Wanneer het model van uw keuze u wellicht toch niet bevalt, dan kunt u deze binnen 30 dagen gratis retourneren.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.