Nog maar heel even: blauwlichtfilter gratis¹
Ontdek nu
DSQUARED

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Dsquared2 bij Mister Spex

In de collectie Dsquared2 bij Mister Spex ziet u exclusieve eyewear van een allround designermerk dat sinds midden jaren '90 furore maakt binnen de modebranche. De collectie is een sterke mix van verfrissende originele designs en beproefde modellen met een indrukwekkende historie. In het aanbod van Dsquared2 bij Mister Spex is voor iedereen de perfecte zonnebril te vinden die bovendien is uitgevoerd in topkwaliteit!

Dsquared2 is opgericht door de twee Canadese tweelingbroers Dean en Dan Caten met een ruime ervaring in de snelle modewereld waar de trends elkaar pijlsnel opvolgen. Vanuit hun ervaringen in de Italiaanse mode hebben de broers in de afgelopen jaren unieke kleding, schoenen en accessoires ontworpen. De fantastische collectie brillen en zonnebrillen van Dsquared2 bij Mister Spex is niet meer dan een logisch vervolg op het wereldwijde succes van het merk.

Mister Spex is de populairste online opticien van Europa. En dat is niet voor niets zo. De service is, net als de collectie van ruim 2000 designerbrillen van 60 verschillende ontwerpers, van hoog niveau. Er zijn diverse klantvriendelijke manieren om online en bij u thuis verschillende modellen uit te proberen. Wanneer het model van uw keuze u wellicht toch niet bevalt, dan kunt u deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel