Adidas Zonnebrillen

Adidas

Kies sterke Adidas zonnebrillen perfect in combinatie met uw sport

Mister Spex heeft een ruim assortiment aan zonnebrillen van verschillende merken zoals Adidas, Ray-Ban en Oakley. Die hebben uiteenlopende eigenschappen. Adidas zonnebrillen zijn sportief en sterk en komen in meerdere kleuren en vormen. Adidas zonnebrillen zitten als gegoten en hebben een perfect ruim zicht. Ze zijn extra veilig, ook als het ruig en snel gaat. Vergelijk en pas alle zonnebrillen met glazen op sterkte gratis met onze 3D-technologie en koop online bij Mister Spex.

Mister Spex heeft Adidas zonnebrillen voor elke sportieve gelegenheid

Adidas zonnebrillen komen in verschillende uitvoeringen. Adidas zonnebrillen ogen vaak sportiever dan de brillen van andere merken zoals Ray-Ban of Oakley. U kan ze echter ook dragen boven een strak pak. Alles hangt af van het gekozen Adidas model voor dames of heren. Zo is het ene Adidas montuur meer voor alledaags gebruik, terwijl de andere Adidas zonnebril bedoeld is voor extremere omstandigheden. Als u sportieve uitdagingen aangaat en een perfect ruim zicht levensbelangrijk is, bent u het meest geholpen met de echte Adidas sportbrillen. De halfrim Evil Eye Evo en Tycane Pro van Adidas zijn daar goede voorbeelden van. Waar gewone Adidas zonnebrillen een rond of hoekig montuur hebben, zijn de halfrim Evil Eye Evo en Tycane Pro van Adidas gestroomlijnde Adidas eyewear. Deze Adidas zonnebrillen voor dames en heren sluiten perfect aan bij uw gezicht en hebben veel bredere glazen, die superontspiegelend en breukvast zijn, een hoge uv-filter hebben en een clean coating. U vindt ze in het zwart, grijs of zilver, met glazen op sterkte in allerlei felle kleuren. De sportbrillen onder de Adidas zonnebrillen zijn speciaal ontworpen om in extreme omstandigheden sterk te presteren. Deze zonnebrillen blijven altijd perfect zitten en beschermen uw ogen tegen de zon.

Ontdek de Evil Eye Evo en Tycane Pro onder de Adidas zonnebrillen bij Mister Spex

Bepaal welke Adidas zonnebril u nodig hebt. Pas alle zonnebrillen gratis online met behulp van onze 3D-technologie en laat u ook gratis bijstaan door onze klantenservice, die met plezier en kennis van zaken op al uw vragen antwoordt. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Ook bij onze Mister Spex partneropticien kunt u terecht met vragen over uw Adidas zonnebril of voor een gratis oogmeting. De halfrim Evil Eye Evo van Adidas is als eyewear bijzonder geschikt voor sportieve dames en heren die op zoek zijn naar gekromde Adidas sportbrillen. De Evil Eye Evo Adidas zonnebrillen zitten u als gegoten. Ze hebben meerkleurige, sterk gekromde glazen op sterkte, een stevig halfopen Adidas montuur en een verstelbare neusbrug. Deze Adidas zonnebrillen zijn uitermate geschikt voor een ruige rit op de mountainbike door bossen en plassen. Want deze Evil Eye Evo Adidas zonnebril is extra waterafstotend. De Tycane Pro van Adidas is van een nog straffer kaliber. De Tycane Pro Adidas zonnebril is bedoeld voor een rit door de bergen. De zon schijnt daar nog sterker en het weerkaatsende licht kan u verblinden. Maar met de Tycane Pro van Adidas merkt u daar niets van. De twee Adidas zonnebrillen zijn ontworpen om uw ogen te beschermen in de meest extreme omstandigheden. Ze vormen een mooie aanvulling op de andere Adidas zonnebrillen in de online winkel van Mister Spex. Daar vindt u de nieuwe Adidas zonnebrillen aan een scherpe prijs.

Uw Adidas zonnebril online bij Mister Spex kopen heeft veel voordelen:

  • Mister Spex heeft een uitgebreid assortiment aan zonnebrillen voor alle omstandigheden.

  • Dankzij onze gratis 3D-technologie past u alle zonnebrillen bij u thuis en ziet u meteen welke u het best staat.

  • Neem gratis contact op met onze klantenservice voor bijkomend advies en een antwoord op al uw vragen.

  • Loop even langs bij onze partneropticien bij u in de buurt voor een gratis oogmeting en extra uitleg.

  • Koop uw Adidas zonnebril met glazen op sterkte, in de kleur die u wenst.

  • Kies een Evil Eye Evo of Tycane Pro onder de Adidas zonnebrillen als u vaak sport.

  • Koop gemakkelijk en veilig online bij Mister Spex.

  • Geniet van een scherpe prijs voor uw zonnebril en een gratis levering.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel