Zonnebrillen

Converse Zonnebrillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
35 Resultaten

Converse zonnebrillen bij Mister Spex

Converse is natuurlijk het merk dat vooral bekend staat om zijn sneakers, maar wist je dat ze ook een collectie zonnebrillen heeft? Deze zonnebrillen zijn trouwens net zo cool als de schoenen.

De collectie zonnebrillen van Converse is heel erg divers, waardoor je zeker de bril zal vinden die je zoekt. Roze glazen, blauwe glazen, opvallend montuur, minder opvallend montuur... Converse heeft het allemaal en meer! Ook handig om weten is dat sommige zonnebrillen van dit merk gepolariseerd zijn. Dat wil zeggen dat de zonnebrillen een soort filter bevatten waardoor het zonlicht minder weerkaatst wordt en uw ogen beschermd worden. En daardoor heeft u een duidelijker zicht. Als u een zonnebril van Converse koopt staat dat dus garant voor kwaliteit.

Heeft u uw zonnebril dringend nodig? Geen probleem! Als u uw zonnebril voor 14u bestelt, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Die verzending gebeurt via DHL, wat snel en traceerbaar is. Bestel dus snel uw nieuwe zonnebril bij Mister Spex: we hebben al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten, wat ons de de favoriete online opticien van Europa maakt, en we staan graag klaar om ook u te helpen met uw nieuwe zonnebril.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel