Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
45 Resultaten

Dsquared2 bij Mister Spex

In de collectie Dsquared2 bij Mister Spex ziet u exclusieve eyewear van een allround designermerk dat sinds midden jaren '90 furore maakt binnen de modebranche. De collectie is een sterke mix van verfrissende originele designs en beproefde modellen met een indrukwekkende historie. In het aanbod van Dsquared2 bij Mister Spex is voor iedereen de perfecte zonnebril te vinden die bovendien is uitgevoerd in topkwaliteit!

Dsquared2 is opgericht door de twee Canadese tweelingbroers Dean en Dan Caten met een ruime ervaring in de snelle modewereld waar de trends elkaar pijlsnel opvolgen. Vanuit hun ervaringen in de Italiaanse mode hebben de broers in de afgelopen jaren unieke kleding, schoenen en accessoires ontworpen. De fantastische collectie brillen en zonnebrillen van Dsquared2 bij Mister Spex is niet meer dan een logisch vervolg op het wereldwijde succes van het merk.

Mister Spex is de populairste online opticien van Europa. En dat is niet voor niets zo. De service is, net als de collectie van ruim 2000 designerbrillen van 60 verschillende ontwerpers, van hoog niveau. Er zijn diverse klantvriendelijke manieren om online en bij u thuis verschillende modellen uit te proberen. Wanneer het model van uw keuze u wellicht toch niet bevalt, dan kunt u deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel