McQ Zonnebrillen

McQ

Mc Queen zonnebrillen bij Mister Spex

Een mix van Brits ontwerp en Italiaanse productie maken de Mc Queen zonnebrillen tot een sieraad. Verschillende moderne stijlen zijn ontworpen in zowel een mannen als vrouwen lijn. De stijl van Mc Queen is het combineren van kwetsbaarheid met kracht. Het resultaat mag er zijn, zonnebrillen van hoge kwaliteit, duurzaamheid en elegantie. Zonnebrillen om mee gezien te worden.

De glazen van de zonnebrillen zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof materialen. Een UV400 filter zorgt voor bescherming van de ogen. Om het draagcomfort nog groter te maken, zijn enkele van de monturen ook leverbaar met glazen op sterkte. De glazen zijn gevangen in een stevig kunststof of metalen montuur. Zowel de glazen als het montuur zijn leverbaar in verschillende moderne kleuren. De combinatie van kleur en vorm zorgen voor een zachte maar ook krachtige uitstraling. Daardoor lenen deze brillen zich uitstekend voor het dragen in zowel een zakelijke omgeving als in vrijetijd. Een zonnebril van Mc Queen maakt elke outfit compleet.

Bij Mister Spex wordt de keuze van een zonnebril makkelijker gemaakt met virtual fitting service. Brillen op sterkte kunnen gratis 10 dagen uitgeprobeerd worden. Twijfelt u nog? Retourneren is gratis en meer dan 1,5 miljoen klanten gingen u voor.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel