Zonnebrillen

Super by Retrosuperfuture Zonnebrillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
5 Resultaten

Retrosuperfuture zonnebrillen bij Mister Spex

Retrosuperfuture is een merk met Italiaanse roots, in 2007 opgericht door Daniel Beckermann. Binnen mum van tijd maakte het merk naam, vooral met klassieke, tijdloze modellen. Inmiddels is het merk wat breder georiënteerd en vindt u in deze collectie een mix van verleden, heden en toekomst. Dit maakt dat deze brillen altijd hip zullen blijven. Het label geeft hiermee een knipoog naar de jaren 30, 40 en 50, maar ook helemaal van nu en later. Durft u het aan?

In de collectie zijn bekende modellen te vinden, zoals de Flat Top, Ciccio, América, Lucia en Drew. In het assortiment van Mister Spex vindt u Retrosuperfuture zonnebrillen in allerlei kleuren. Hierdoor wordt het eenvoudig om de bril te combineren met diverse outfits. Ga bijvoorbeeld voor bruin, grijs of zwart of kies voor een hip patroon, zoals Puma of Havanna. De modellen zijn zowel gewoon als op sterkte verkrijgbaar. Het merk werkt samen met de bekende fabrikant Zeiss. Dit toont wel aan dat kwaliteit belangrijk is voor Retrosuperfuture.

Het label wordt gedragen door beroemdheden als Rihanna, Lady Gaga en Yoko Ono. Binnenkort ook door u? Via onze website kunt u dankzij de handige 3D optie al even uitproberen hoe het model u staat. Bestellingen worden verzonden met DHL, waardoor de levering snel en makkelijk traceerbaar is. Retourneren kan binnen 30 dagen zonder bijkomende kosten. Mister Spex heeft al meer dan 1,5 miljoen klanten naar tevredenheid kunnen helpen en is daarmee de meest populaire online opticien van Europa.

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel