We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Liu Jo
Liu Jo

Natuurlijke schoonheid en moderne Italiaanse traditie gaan uitstekend samen. Het label Liu staat garant voor mode die verschillende invloeden verenigt binnen unieke designs. De ontwerpen overtuigen door zorgvuldig geselecteerde materialen en zijn een belichaming van verleidelijke elegantie en pure klasse.

  • Gebruikte filter

  • Merk Liu Jo
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Liu Jo Merken

(1)

Liu Jo bij Mister Spex

De twee Italiaanse broers Marchi hebben in 1995 hun modehuis opgericht waarbij niet alleen pret-a-porter fashion wordt ontworpen maar ook een collectie van horloges, sieraden en schoenen. In 2013 gaat het concern een samenwerking aan met Marchon Eyewear voor het ontwerpen van een collectie monturen. Liu Jo bij Mister Spex zijn in een aantal modellen beschikbaar en bezitten de typische Italiaanse styling die al sinds jaren zeer populair is bij de moderne vrouw.

Met een knipoog naar vroegere tijden zijn de monturen van Liu Jo bij Mister Spex zeker modern te noemen. De vrouw die op zoek is naar die eigen identiteit kan deze benadrukken met een montuur van de Italiaanse broers die het merk Liu Jo op de kaart hebben gezet. De brillen zijn te herkennen aan het logo op de bril en de op de naam van het modehuis die soms nadrukkelijk aanwezig is op de pootjes van het montuur. Zoals men kan verwachten is de kwaliteit van het montuur uitstekend.

Liu Jo bij Mister Spex beschikt over een virtuele mogelijkheid uw montuur te beoordelen. Mocht U bij het aanleveren niet tevreden zijn, kunt U de zending binnen 10 dagen gratis retourneren. Levering vindt plaats via DHL service.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.