We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Converse

Converse is de naam, rock-'n'-roll zijn mo. Een grenzeloos gevoel van vrijheid en een bijna rebels streven naar individualiteit staan bij dit merk voorop. Met de stoere modellen van Converse rockt u deze zomer gegarandeerd around the clock.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Converse
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Converse Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Converse zonnebrillen bij Mister Spex

Converse is natuurlijk het merk dat vooral bekend staat om zijn sneakers, maar wist je dat ze ook een collectie zonnebrillen heeft? Deze zonnebrillen zijn trouwens net zo cool als de schoenen.

De collectie zonnebrillen van Converse is heel erg divers, waardoor je zeker de bril zal vinden die je zoekt. Roze glazen, blauwe glazen, opvallend montuur, minder opvallend montuur... Converse heeft het allemaal en meer! Ook handig om weten is dat sommige zonnebrillen van dit merk gepolariseerd zijn. Dat wil zeggen dat de zonnebrillen een soort filter bevatten waardoor het zonlicht minder weerkaatst wordt en uw ogen beschermd worden. En daardoor heeft u een duidelijker zicht. Als u een zonnebril van Converse koopt staat dat dus garant voor kwaliteit.

Heeft u uw zonnebril dringend nodig? Geen probleem! Als u uw zonnebril voor 14u bestelt, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Die verzending gebeurt via DHL, wat snel en traceerbaar is. Bestel dus snel uw nieuwe zonnebril bij Mister Spex: we hebben al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten, wat ons de de favoriete online opticien van Europa maakt, en we staan graag klaar om ook u te helpen met uw nieuwe zonnebril.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.