We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk DKNY
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

DKNY Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


DKNY zonnebrillen bij Mister Spex

DKNY is een modelabel voor ware fashionista's. Oprichter Donna Karan weet met de collectie zonnebrillen het rijke en uitdagende stadsgevoel van New York op te roepen. De chique zonnebrillen van dit jonge en energieke merk passen helemaal bij de huidige tijdgeest. De brede waaier aan klassieke en moderne DKNY zonnebrillen bij Mister Spex biedt alles wat een vrouw nodig heeft. U ontdekt oversized modellen in tijdloze kleuren als zwart, bruin en grijs, maar ook vierkante, ovale, rechthoekige en cat eye frames die iedere gezichtsvorm flatteren.

Een DKNY zonnebril biedt uitstekende bescherming tegen fel zonlicht en is tegelijkertijd een designvolle modeaccessoire. De monturen van de DKNY zonnebrillen bij Mister Spex zien er bijzonder stijlvol uit, de glazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en intensiteiten. Van bruin en grijs tot zwart, blauw en groen. Voor iedere vrouw is er een DKNY zonnebril naar wens. Er zijn vier verschillende tintniveaus. De lichtste tint is geschikt voor dagelijks gebruik als fashionitem, de zwaarste tint komt goed van pas bij sterk zonlicht. Bijvoorbeeld aan zee of bij een gletsjer. De zonnebrillen van DKNY worden ok gebruikt door watersporters tegen spatwater en fietsers en hardlopers ter bescherming tegen stof en wind.

Een mooi vormgegeven zonnebril van DKNY geeft u een glamoureuze en stedelijke look. De zonnebril past bij vele outfits. Bestel een van de gewilde DKNY zonnebrillen bij Mister Spex en profiteer van een lage prijs, snelle en traceerbare levering via DHL en een 30 dagen retourrecht zonder extra kosten. Het hoge serviceniveau heeft Mister Spex als toonaangevende online opticien van Europa al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten opgeleverd.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.