Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Dsquared2

Dsquared2 Zonnebrillen

(1)
Producten 1 tot 1 van 1

Dsquared2 zonnebrillen bij Mister Spex

De gevarieerde en zeer aantrekkelijke collectie Dsquared2 zonnebrillen bij Mister Spex is een regelrechte publiekstrekker. Wanneer u een van de Dsquared2 zonnebrillen bij Mister Spex draagt bij een moderne outfit, dan zult u veel bewonderende blikken oogsten van de mensen om u heen. Met de zonnebrillen uit dit bijzondere assortiment slaat u een goede slag wanneer u een voorkeur hebt voor een meer dan goede mix tussen kwaliteit en trendy design.

In de collectie Dsquared2 zonnebrillen bij Mister Spex treft u een eigentijds assortiment van uitstekende zonnebrillen met onder meer geharde glazen, extra UV-bescherming en antireflectie techniek. Dsquared2 is een merk van Canadese origine dat midden jaren '90 werd opgericht door de broers Dean en Dan Caten. Sindsdien zijn onder andere de Dsquared2 zonnebrillen bij Mister Spex niet meer weg te denken uit het hogere segment eigentijdse eyewear.

Mister Spex biedt modieuze brillenliefhebbers met een kritische blik op techniek, comfort en design, optimale mogelijkheden om tot de beste keuze te komen voor een perfecte zonnebril. Er is een zeer groot en gevarieerd aanbod waarin trendy consumenten altijd kunnen slagen voor een zonnebril die aansluit bij hun voorkeuren voor mode. Daarbij zijn de service en dienstverlening van Mister Spex absoluut van het hoogste niveau!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.