We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Dsquared2

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Dsquared2
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

2

Dsquared2 Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Dsquared2 zonnebrillen bij Mister Spex

De gevarieerde en zeer aantrekkelijke collectie Dsquared2 zonnebrillen bij Mister Spex is een regelrechte publiekstrekker. Wanneer u een van de Dsquared2 zonnebrillen bij Mister Spex draagt bij een moderne outfit, dan zult u veel bewonderende blikken oogsten van de mensen om u heen. Met de zonnebrillen uit dit bijzondere assortiment slaat u een goede slag wanneer u een voorkeur hebt voor een meer dan goede mix tussen kwaliteit en trendy design.

In de collectie Dsquared2 zonnebrillen bij Mister Spex treft u een eigentijds assortiment van uitstekende zonnebrillen met onder meer geharde glazen, extra UV-bescherming en antireflectie techniek. Dsquared2 is een merk van Canadese origine dat midden jaren '90 werd opgericht door de broers Dean en Dan Caten. Sindsdien zijn onder andere de Dsquared2 zonnebrillen bij Mister Spex niet meer weg te denken uit het hogere segment eigentijdse eyewear.

Mister Spex biedt modieuze brillenliefhebbers met een kritische blik op techniek, comfort en design, optimale mogelijkheden om tot de beste keuze te komen voor een perfecte zonnebril. Er is een zeer groot en gevarieerd aanbod waarin trendy consumenten altijd kunnen slagen voor een zonnebril die aansluit bij hun voorkeuren voor mode. Daarbij zijn de service en dienstverlening van Mister Spex absoluut van het hoogste niveau!


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.