Nog maar heel even: blauwlichtfilter gratis¹
Ontdek nu
Lozza
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Lozza

(28)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 28 van 28

Lozza zonnebrillen bij Mister Spex

Innovatieve techniek in combinatie met trendsettende designs, maken van de Lozza zonnebrillen bij Mister Spex echte pareltjes binnen het segment trendy zonnebrillen met krachtige kwalitatieve eigenschappen. Lozza mag als oudste Italiaanse brillenproducent natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Mister Spex, de online opticien van Europa. U vindt hier dan ook een prachtige keuze uit het beste dat Lozza u te bieden heeft.

Bij Lozza kennen ze na zo'n 140 jaar het klappen van de zweep als het gaat om het ontwikkelen van goede brillen en zonnebrillen in een trendy jasje. Naast het up-to-date houden van technische vaardigheden, hechten de designers van de Lozza zonnebrillen bij Mister Spex veel waarde aan het ontwerpen van monturen die naadloos aansluiten op alles wat op dit moment populair is binnen de mode in het algemeen. Dat ze daar meer dan succesvol in zijn, kunt u zelf zien wanneer u de Lozza zonnebrillen bij Mister Spex bewondert.

Dankzij de moderne 3D techniek van de virtual fitting kut u bij Mister Spex online met veel monturen kijken hoe ze u staan. Ook mag u thuis maximaal 4 brillen uitproberen en het model van uw keuze desgewenst tot 30 dagen na de aanschaf gratis retourneren aan Mister Spex.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel