We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
McQ

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk McQ
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

McQ Zonnebrillen

(53)

Mc Queen zonnebrillen bij Mister Spex

Een mix van Brits ontwerp en Italiaanse productie maken de Mc Queen zonnebrillen tot een sieraad. Verschillende moderne stijlen zijn ontworpen in zowel een mannen als vrouwen lijn. De stijl van Mc Queen is het combineren van kwetsbaarheid met kracht. Het resultaat mag er zijn, zonnebrillen van hoge kwaliteit, duurzaamheid en elegantie. Zonnebrillen om mee gezien te worden.

De glazen van de zonnebrillen zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof materialen. Een UV400 filter zorgt voor bescherming van de ogen. Om het draagcomfort nog groter te maken, zijn enkele van de monturen ook leverbaar met glazen op sterkte. De glazen zijn gevangen in een stevig kunststof of metalen montuur. Zowel de glazen als het montuur zijn leverbaar in verschillende moderne kleuren. De combinatie van kleur en vorm zorgen voor een zachte maar ook krachtige uitstraling. Daardoor lenen deze brillen zich uitstekend voor het dragen in zowel een zakelijke omgeving als in vrijetijd. Een zonnebril van Mc Queen maakt elke outfit compleet.

Bij Mister Spex wordt de keuze van een zonnebril makkelijker gemaakt met virtual fitting service. Brillen op sterkte kunnen gratis 10 dagen uitgeprobeerd worden. Twijfelt u nog? Retourneren is gratis en meer dan 1,5 miljoen klanten gingen u voor.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.