We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Silhouette

Minimalistisch design, topkwaliteit en een flinke portie innovatie, dat zijn de kenmerken van het geliefde Silhouette. Het merk streeft constant naar vooruitgang en blinkt uit in het gebruik van progressieve materialen en technologieen. Een inspanning die meer dan beloond wordt: Silhouette produceert de lichtste brillen ter wereld.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Silhouette
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

28

Silhouette Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Silhouette zonnebrillen bij Mister Spex

Zonnebrillen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Het is altijd even passen en meten welke zonnebril bij welk type gezicht past. Mister Spex biedt u een uitgebreide collectie Silhouette zonnebrillen. Deze stijlvolle zonnebrillen hebben de eigenschap dat ze niet voorzien zijn van een montuur. Hierdoor zijn de brillen licht en voorzien ze van het juiste draagcomfort. Daarnaast zijn de brillen ook makkelijk mee te nemen en zijn er geen onnodige versiersels aan de bril bevestigd. De brillen zijn verkrijgbaar in diverse varianten waaronder met rode, blauwe of gele glazen. Bent u op zoek naar een stoerdere look? Dan zijn de Silouhette zonnebrillen met de donkere glazen de zonnebrillen waar u op zoek naar bent.

De Silhouette zonnebrillen worden doorgaans gedragen door mensen die niet veel waarde hechten aan dikke monturen of versiersels op de bril. Deze mensen zijn op zoek naar draagcomfort en een modieus type bril. De Silhouette brillen zijn te combineren met alledaagse kleding, of het nu gaat om een casual of zakelijke kledingstijl. De brillen kunnen worden gecombineerd met leuke accessoires om uw outfit helemaal af te maken.

Bekijk nu het aanbod Silhouette zonnebrillen via Mister Spex. Bij Mister Spex kunt u uw bril kosteloos binnen 30 dagen retourneren.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.