We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op Accepteren te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Silhouette

Minimalistisch design, topkwaliteit en een flinke portie innovatie, dat zijn de kenmerken van het geliefde Silhouette. Het merk streeft constant naar vooruitgang en blinkt uit in het gebruik van progressieve materialen en technologieen. Een inspanning die meer dan beloond wordt: Silhouette produceert de lichtste brillen ter wereld.

Silhouette zonnebrillen bij Mister Spex

Zonnebrillen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Het is altijd even passen en meten welke zonnebril bij welk type gezicht past. Mister Spex biedt u een uitgebreide collectie Silhouette zonnebrillen. Deze stijlvolle zonnebrillen hebben de eigenschap dat ze niet voorzien zijn van een montuur. Hierdoor zijn de brillen licht en voorzien ze van het juiste draagcomfort. Daarnaast zijn de brillen ook makkelijk mee te nemen en zijn er geen onnodige versiersels aan de bril bevestigd. De brillen zijn verkrijgbaar in diverse varianten waaronder met rode, blauwe of gele glazen. Bent u op zoek naar een stoerdere look? Dan zijn de Silouhette zonnebrillen met de donkere glazen de zonnebrillen waar u op zoek naar bent.

De Silhouette zonnebrillen worden doorgaans gedragen door mensen die niet veel waarde hechten aan dikke monturen of versiersels op de bril. Deze mensen zijn op zoek naar draagcomfort en een modieus type bril. De Silhouette brillen zijn te combineren met alledaagse kleding, of het nu gaat om een casual of zakelijke kledingstijl. De brillen kunnen worden gecombineerd met leuke accessoires om uw outfit helemaal af te maken.

Bekijk nu het aanbod Silhouette zonnebrillen via Mister Spex. Bij Mister Spex kunt u uw bril kosteloos binnen 30 dagen retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.