We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Timberland

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Timberland
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Normaal (132 - 138 mm)
  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

8

Timberland Zonnebrillen


Timberland zonnebrillen bij Mister Spex

U vindt een uitermate fraai aanbod van zeer moderne kwaliteitszonnebrillen in de collectie Timberland zonnebrillen bij Mister Spex. Hier vechten super kwaliteit, comfortabele pasvormen en ultiem trendy designs om het hardst om uw aandacht. De Timberland zonnebrillen bij Mister Spex getuigen van veel lef in ontwerp en actueel kleurgebruik. Deze serie stijlvolle zonnebrillen maakt het voor fashion forward dames en heren mogelijk om te kiezen voor een perfecte bril die past bij hun persoonlijke smaak en stijl.

Timberland is een Amerikaans modelabel dat sinds 1978 bestaat. Timberland is op modegebied van alle markten thuis. U kunt nu een aansprekend assortiment Timberland zonnebrillen bij Mister Spex bewonderen waarin het merk er geen doekjes om windt dat gekozen wordt voor innovatieve techniek en vooruitstrevende vormgeving. Een aangenaam lijnenspel met goed gekozen eigentijdse kleuren kenmerkt de bijzondere uitstraling van ieder model uit het aanbod Timberland zonnebrillen bij Mister Spex.

Mister Spex heeft een goede naam en is niet voor niets de beste online opticien van Europa. Heldere voorwaarden, klantvriendelijke service en een vlotte dienstverlening zijn Mister Spex op het lijf geschreven. Tel daar het assortiment van zo'n 2000 designerbrillen bij op, en u heeft hét recept voor een uitstekende en zorgeloze aanschaf gevonden.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.