Nog maar heel even: blauwlichtfilter gratis¹
Ontdek nu
Timberland
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Timberland

(88)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 88

Timberland zonnebrillen bij Mister Spex

U vindt een uitermate fraai aanbod van zeer moderne kwaliteitszonnebrillen in de collectie Timberland zonnebrillen bij Mister Spex. Hier vechten super kwaliteit, comfortabele pasvormen en ultiem trendy designs om het hardst om uw aandacht. De Timberland zonnebrillen bij Mister Spex getuigen van veel lef in ontwerp en actueel kleurgebruik. Deze serie stijlvolle zonnebrillen maakt het voor fashion forward dames en heren mogelijk om te kiezen voor een perfecte bril die past bij hun persoonlijke smaak en stijl.

Timberland is een Amerikaans modelabel dat sinds 1978 bestaat. Timberland is op modegebied van alle markten thuis. U kunt nu een aansprekend assortiment Timberland zonnebrillen bij Mister Spex bewonderen waarin het merk er geen doekjes om windt dat gekozen wordt voor innovatieve techniek en vooruitstrevende vormgeving. Een aangenaam lijnenspel met goed gekozen eigentijdse kleuren kenmerkt de bijzondere uitstraling van ieder model uit het aanbod Timberland zonnebrillen bij Mister Spex.

Mister Spex heeft een goede naam en is niet voor niets de beste online opticien van Europa. Heldere voorwaarden, klantvriendelijke service en een vlotte dienstverlening zijn Mister Spex op het lijf geschreven. Tel daar het assortiment van zo'n 2000 designerbrillen bij op, en u heeft hét recept voor een uitstekende en zorgeloze aanschaf gevonden.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel