Brendel Zonnebrillen

Brendel
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
1 Resultaat

Brendel bij Mister Spex

Het brillenmerk Brendel bestaat al sinds 1901, maar maakt sinds 2002 deel uit van de toonaangevende Duitse brillenfabrikant Eschenbach. Het label richtte zich aanvankelijk op modebewuste vrouwen, maar heeft tegenwoordig ook een aantrekkelijke collectie op maat ontworpen brillen voor zelfbewuste mannen. Brendel staat voor modieus, individualiteit en verleiding. De hoogwaardige en stijlvolle brilmonturen zijn gemaakt voor mannen en vrouwen die weten wat ze willen. Met de keuze voor een Brendel bij Mister Spex, weet u dat u een kwaliteitsbril voor een voordelige prijs in handen krijgt.

De brillen van Brendel zijn expressief en kleurig. Ze voldoen aan de hoogste normen van esthetiek en kwaliteit, met gebruik van materialen als acetaat, metaal en titanium. Met het uitkiezen van een Brendel bij Mister Spex, creëert u een professionele uitstraling op het werk of een glamoureuze look in het openbare leven. De vormen lopen uiteen van klassiek tot extravagant, met de nieuwste modekleuren en ingetogen nuances. Een Brendel past bij de veelzijdige man of vrouw, die waarde hecht aan zijn of haar uiterlijk. Typisch voor Brendel zijn de trendy designs en elegante ontwerpen, met verfijnde details en briljante kleuren.

Selecteer een model van Brendel in de overzichtelijke online shop van Mister Spex, dat als online opticien koploper in Europa is. U mag maar liefst vier monturen thuis uitproberen, tien dagen lang en zonder kosten. Het maakt een Brendel bij Mister Spex wel een heel aantrekkelijke optie.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel