We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Kleur montuur
Glaskleur
Materiaal
Prijs in EUR

Ray-Ban Gepolariseerde zonnebrillen

(210)
  • Ray-Ban

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 210

Zie de wereld nog mooier door de glazen van een Ray-Ban Polarized

Een nat wegdek, het wateroppervlak van de oceaan of een ijzige skipiste: wanneer de zon erop schijnt dan ontstaat er een hinderlijke schittering. Met een Ray-Ban Polarized wordt die geblokkeerd, zodat uw ogen rustig kunnen blijven kijken. U kunt Ray-Ban Polarized zonnebrillen kopen in iconische modellen als Aviator en Wayfarer. U vindt ze allemaal bij Mister Spex.

Geef uw ogen rust met een Ray-Ban Polarized

Een van de meest innovatieve merken op het gebied van zonnebrillen is Ray-Ban. Dit Amerikaanse label stond aan de wieg van de beroemde pilotenbril. Door het model van deze Aviator hadden piloten voor het eerst veel minder last van de zon. Hoewel de zonnebrillen van Ray-Ban bij de top horen, kan het altijd beter met gepolariseerde glazen. Hiermee worden schitteringen tegengehouden en ziet u contrasten beter. Zo zorgen zonnebrillen met het label Ray-Ban Polarized dat u beter zicht heeft en dat uw ogen zich minder hoeven in te spannen. Een Ray-Ban Polarized biedt vooral veel gemak in situaties waar veel schittering is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan skiën, zeilen of autorijden op een nat wegdek. Een Ray-Ban Polarized bevordert dus ook uw veiligheid.

Een Aviator of Wayfarer? Ontdek eenvoudig het juiste model voor uw Ray-Ban Polarized

Voor een Ray-Ban Polarized hoeft u niet per se een sportieve look te hebben en een Aviator uit te kiezen. Ook het trendy montuur van de Wayfarer kan voorzien worden van gepolariseerde glazen. Of misschien bent u meer gecharmeerd van de slankere New Wayfarer? Om het juiste montuur voor uw gezicht te kiezen, kunt u gebruik maken van onze handige selectietools. Zo kunt u uw gezichtsvorm selecteren, waarna u zonnebrillen ziet die goed bij uw gezicht passen. Ook kunt u bij de zoektocht naar uw Ray-Ban Polarized de vorm van het montuur aanvinken. Kies bijvoorbeeld voor de Aviator wanneer u van dit pilotenmodel houdt. Of ontdek uw nieuwe Ray-Ban Polarized onder de vierkante monturen in de vorm van een Wayfarer.

Passen en online kopen: uw Ray-Ban Polarized via Mister Spex

Behalve een Ray-Ban Polarized bril is er nog veel meer mogelijk bij Mister Spex op het gebied van brillenglazen. Zo zijn er allerlei leuke kleuren beschikbaar. Dit geldt overigens ook voor de monturen van Ray-Ban. Verder kunt u zonder problemen een zonnebril dragen wanneer u een brildrager bent. Ray-Ban heeft namelijk zonnebrillen met glazen op sterkte. Ben u van plan om een Ray-Ban Polarized online te kopen? Doe dat dan bij Mister Spex. U profiteert dan meteen van het gemak van een soepel koopproces.

  • Pas uw Ray-Ban Polarized online met onze 3D-tool
  • Ontdek ook ons royale aanbod van andere bekende merken
  • Betaal geen verzendkosten voor uw Ray-Ban Polarized of andere zonnebrillen vanaf 39 euro

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.