We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Kleur montuur
Glaskleur
Materiaal
Prijs in EUR

Ray-Ban Zonnebrillen op sterkte

(814)
  • Ray-Ban

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 814

Ray-Ban Zonnebrillen op sterkte bij Mister Spex

Niet iedereen draagt een bril omdat dat zo ontzettend leuk en stijlvol staat. Veel mensen hebben een bril nodig omdat ze slechte ogen hebben of omdat hun ogen zich uit zichzelf niet gemakkelijk kunnen bijstellen. Zij hebben dus een bril op sterkte nodig. Dit geldt automatisch ook voor de zonnebril, die ideaal is bij het autorijden, als het zonnig is of ter bescherming tegen UV-licht. Een zonnebril met een nuttige functie hoeft echter helemaal niet lelijk of stijlloos te zijn. Ray-Ban zonnebrillen op sterkte combineren stijl en mode met goed zicht en comfort voor de ogen.

De tijd dat mensen grote brillen met jampotglazen droegen is allang voorbij. Tegenwoordig is de zonnebril een indicator voor iemands persoonlijke stijl en smaak. Daarbij geldt dat brillen van bekende merken, zoals Ray-Ban, meer worden gewaardeerd dan andere brillen. De Ray-Ban zonnebrillen op sterkte zijn dan ook altijd stijlvol en modern vormgegeven en passen altijd bij de laatste mode. Ook bieden we bij Mister Spex verschillende stijlen zonnebrillen van Ray-Ban die bekend zijn geworden omdat ze populair zijn bij de sterren. Van eenvoudig tot creatief, van zwart tot geel: met de zonnebrillen van Ray-Ban ziet u er altijd goed uit!

Mister Spex biedt als één van de grootste online opticiens ter wereld een aantal bijzondere services. Zo is het in onze webshop mogelijk een bril in 3D te passen, waardoor u kunt bepalen of de bril goed past bij uw gezicht. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vier verschillende monturen tien dagen lang gratis thuis uit te proberen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bril geen miskoop is! Mister Spex levert niet alleen goede service, maar is ook snel: wanneer een zonnebril voor 14:00 bestelt wordt, wordt hij de volgende dag al thuisbezorg.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.