We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Brendel eyewear
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Brendel bij Mister Spex

Het brillenmerk Brendel bestaat al sinds 1901, maar maakt sinds 2002 deel uit van de toonaangevende Duitse brillenfabrikant Eschenbach. Het label richtte zich aanvankelijk op modebewuste vrouwen, maar heeft tegenwoordig ook een aantrekkelijke collectie op maat ontworpen brillen voor zelfbewuste mannen. Brendel staat voor modieus, individualiteit en verleiding. De hoogwaardige en stijlvolle brilmonturen zijn gemaakt voor mannen en vrouwen die weten wat ze willen. Met de keuze voor een Brendel bij Mister Spex, weet u dat u een kwaliteitsbril voor een voordelige prijs in handen krijgt.

De brillen van Brendel zijn expressief en kleurig. Ze voldoen aan de hoogste normen van esthetiek en kwaliteit, met gebruik van materialen als acetaat, metaal en titanium. Met het uitkiezen van een Brendel bij Mister Spex, creëert u een professionele uitstraling op het werk of een glamoureuze look in het openbare leven. De vormen lopen uiteen van klassiek tot extravagant, met de nieuwste modekleuren en ingetogen nuances. Een Brendel past bij de veelzijdige man of vrouw, die waarde hecht aan zijn of haar uiterlijk. Typisch voor Brendel zijn de trendy designs en elegante ontwerpen, met verfijnde details en briljante kleuren.

Selecteer een model van Brendel in de overzichtelijke online shop van Mister Spex, dat als online opticien koploper in Europa is. U mag maar liefst vier monturen thuis uitproberen, tien dagen lang en zonder kosten. Het maakt een Brendel bij Mister Spex wel een heel aantrekkelijke optie.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.