We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Adidas

Dat drie strepen soms een heel verhaal vertellen, bewijst Adidas. Uitstekende kwaliteit en een goed gevoel voor trends en ontwikkelingen hebben dit van oorsprong Duitse merk doen uitgroeien tot één van de succesvolste ter wereld.

Categorie

 • Gebruikte filter

 • Merk adidas
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

 • Medium
 • Groot
 • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

3

adidas Brillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Adidas brillen bestellen bij Mister Spex

De drie schuine strepen op de kledingstukken en de schoenen zijn een baken in de reclamewereld rond sport. Iedereen weet dat het over adidas gaat. Het Adidas sport logo is eenvoudig, herkenbaar, kwalitatief en gepast, net als de brillen van het merk in de sport. De adidas brillen stralen jeugdigheid uit, en staan garant voor Duitse kwaliteit en sterkte. Bij Mister Spex kiest u hoogkwalitatieve Adidas brillen!

Uw hedendaagse stijl

Wilt u er zeker van zijn dat u steeds een stijlvolle en hedendaags ogende sportbril draagt? Dan zijn de adidas brillen voor dames en heren van Mister Spex iets vooor u. Met de strakke lijnen en elegante adidas brilmonturen scoort u altijd. U gunt zichzelf een jong en sportief imago. Adidas staat synoniem voor sport en sterkte. U kiest Adidas brillen van Mister Spex!

Oerdegelijke Duitse kwaliteit

De adidas brillencollectie van Mister Spex biedt u brilmonturen aan in kunststof en metaal. Er zijn wel 150 verschillende adidas brilmonturen in voorraad, ook op sterkte. Zo bent u er zeker van dat u een adidas bril vindt die perfect bij u past en comfortabel zit. Wenst u er klasse uit te zien en ziet u graag een gekleurd montuur? Adidas heeft aan u gedacht. In de adidas collectie zitten zowel neutrale als opvallende adidas brilmonturen. Indien nodig worden de adidas eye sportbrillen geleverd op sterkte. Het oerdegelijke Duitse adidas is op alles voorzien. Alle kwaliteiten van adidas vindt u terug bij de merken van Mister Spex!

Makkelijk Adidas brillen kopen bij Mister Spex

Mister Spex maakt het aankoopproces van de merken voor u erg makkelijk. Door de geavanceerde 3D-pastechnologie kan u thuis elke adidas zonnebril of sportbril naar keuze testen. Indien uw adidas zonnebril voorradig is, dan wordt deze de volgende dag op locatie naar keuze geleverd. U zult verrast zijn over de snelle service. Vindt u dat het toch nog beter kan, dan geniet u bij Mister Spex een 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie. Zo bestelt u zorgeloos zonnebrillen en sportbrillen van adidas bij Mister Spex!

Adidas brillen kopen bij Mister Spex. U zal merken waarom:

 • Ruim aanbod Adidas brillen voor heren en dames
 • hedendaagse en elegante uitstraling met adidas
 • Duitse kwaliteit

 • topbescherming voor uw ogen
 • online aanpassen adidas zonnebrillen

 • snelle en correcte service

 • scherpe prijzen

 • 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.