We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Brendel eyewear
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Brendel Eyewear brillen bij Mister Spex

Brendel Eyewear brillen bij Mister Spex bieden, individualiteit, stijl en kwaliteit. Dit Duitse merk heeft een passie voor creativiteit en veel gevoel voor mode. Brendel Eyewear brillen bij Mister Spex worden geproduceerd in de plaats Fürth en kenmerken zich door grote aandacht voor het detail en zorgvuldige keuze van de kleuren. Aanvankelijk maakte het merk alleen damesbrillen maar sinds kort is de collectie aangevuld met een aantal aantrekkelijke herenmodellen.

De damescollectie van Brendel Eyewear brillen richt zich op vrouwen die hun stijl hebben gevonden en die weten wat ze willen. Ze gaan zakelijk gekleed in hun professionele leven en vrije tijd gaan ze lekker nonchalant gekleed. Brendel Eyewear brillen zijn net zo individueel als deze vrouwen zelf. Met materialen als acetaat, metaal of titanium en modellen die variëren van klassiek tot extravagant bieden de Brendel Eyewear brillen bij Mister Spex voor iedere gelegenheid de juiste look.

U kunt de brillen gemakkelijk online passen met de virtual fitting. Of kunt u de bril rustig thuis uitproberen. Het bestelproces is heel gemakkelijk: u kiest simpelweg het model van uw voorkeur, geeft uw sterkte aan en plaatst uw bestelling. Er geldt een retourperiode van 30 dagen, waarover u alles kunt vinden in de voorwaarden.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.