We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Céline
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

  • Smal
  • Normaal
  • Breed
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

15

Céline Brillen

Hallo, nieuw jaar!

15% korting op brillen & zonnebrillen

Vouchercode: new-msx-17

Meer lezen


Brillen van Céline bij Mister Spex

Céline is een van oorsprong Frans modelabel dat bekendstaat om haar exclusieve en zeer elegante ontwerpen. Het label werd in de jaren veertig opgericht in Parijs en richtte zich oorspronkelijk op de productie van leren accessoires en kleding. Na successen in Parijs en Frankrijk brak Céline in de jaren zeventig internationaal door en werden boetieks geopend in onder andere Monte Carlo, Genève en Beverly Hills. Mainstream is het merk dankzij haar relatief hoge prijzen en chique look echter nooit geworden. Shopt u een Céline bril in de online store van Mister Spex, de nummer 1 online brillenzaak van Europa, zet u dus een modieus statement.

Brillen van Céline hebben een typisch Parijse look. Ze zijn ontworpen door vooraanstaande designers zoals Michael Kors, Roberto Menichetti en Ivana Omazic en stralen klasse en een tijdloze charme uit. Ze hebben een elegant frame, een klassieke ronde of vlindervormige vorm, veelal een zwart montuur en zijn vrij van onnodige opsmuk. Dankzij de kunststof vormgeving hebben de brillen een zeer aangename pasvorm en drukken ze niet op de neus of achter de oren.

Bestelt u een bril van Céline bij Mister Spex, dan heeft u het recht om vier brillen binnen tien dagen geheel kosteloos thuis te passen. De bril waarop uw keuze valt, wordt vervolgens in ons atelier voor u verglaasd. U heeft daarbij de keuze tussen standaard glazen, comfort glazen of premium glazen, die allemaal zijn uitgerust met een uv-filter, een kraswerende laag en super antireflectie. De premium glazen, die dunner en lichter zijn dan de standaard en de comfort glazen, zijn daarnaast voorzien van asferisch slijpsel, dat onder andere het scherpe zicht aan de glasranden verbetert. Welk glastype het beste aansluit bij uw wensen, is onder andere afhankelijk van uw sterkte en precieze oogafwijking.

Bent u van plan uw Céline bril veel buiten of tijdens extreme weersomstandigheden te dragen, dan bestaat de mogelijkheid tot ‘coating’. Coating voegt een water- en vuilafstotende laag toe aan uw glazen, waardoor water en vuil als het ware van uw glazen afrollen en u profiteert van een nog beter en scherper zicht. 


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.