Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Céline Brillen

(5)
Producten 1 tot 5 van 5

Chic en elegant op stap met Céline brillen

Céline brillen, dat is tijdloze charme, elegante eenvoud en een comfortabele pasvorm. Céline brillen laten zich inderdaad kenmerken door een strakke uitstraling, makkelijke combineerbaarheid en tijdloze vormgeving. De ontwerpers bij Céline kiezen voor monturen die weinig opsmuk kennen en naadloos binnen elke kledingstijl passen. De verfijnde Céline brilmonturen zorgen voor een stijlvolle toets bij uw outfit die u en de anderen zullen waarderen.

Maak een modieus statement en kies voor Céline brillen

Het Franse modelabel Céline werd in de jaren veertig in het leven geroepen in Parijs en startte als een merk dat kleding en lederen accessoires op de markt bracht. In de jaren zeventig brak Céline door in de internationale modewereld dankzij grote successen in de thuisstad Parijs. Vanaf het begin richtten de ontwerpers zich op het ontwerpen van mode met een exclusief en chique karakter. Ook de brillen die aan de collectie werden toegevoegd kregen de typische look en feel van het merk mee. Céline brillen kenmerken zich door hun eenvoudige ontwerp en verfijnde details. Ze onderscheiden zich van de mainstream en voegen extra cachet toe wanneer u ze bij uw outfit draagt. Geen wonder dus dat ze een prominente plek innemen in de collectie van Mister Spex. Een groot aantal Céline brilmonturen is voorzien van kleine ronde gaatjes in zowel de voorzijde als de pootjes van de bril ter hoogte van het scharnier. Dit kleine accent maakt de Céline brillen herkenbaar en zorgt voor een speelse toets. De designers maken gebruik van verschillende kleuren, maar kiezen altijd voor ingetogen en eerder donkere tinten. Op die manier blijft het gevoel van klasse behouden bij ieder montuur uit de collectie.

Ga voor Céline brillen die u flatteren

De ontwerpers die zich over de Céline brilmonturen buigen, werken volgens een vaste set regels die de kracht en exclusiviteit van de collectie garanderen. En het gaat niet om enkele nobele onbekenden. Namen als Roberto Menichetti, Michael Kors en Ivana Omazic maken hun opwachting in het lijstje designers van Céline brilmonturen. De basis van de Céline bril is een vlindervormig of klassiek rond glas van gemiddelde grootte. Hierrond komt een frame in kunststof dat vrij is van frutsels en franjes. Kleurschakeringen kunnen maar blijven binnen een kader van eenvoud en minimalisme. Bij de vormgeving en materiaalkeuze wordt duidelijk aandacht geschonken aan het comfort dat de bril met zich mee moet brengen. Céline brillen kennen geen vervelende drukpunten en staan recht en stabiel op de neus van diegene die ze draagt. Omdat niet iedereen even goed staat met een brede of smalle bril, zijn beide varianten opgenomen in de collectie Céline brillen. Modellen met een breed montuur zijn iets meer aanwezig en hebben bijgevolg een grotere invloed op uw uitstraling dan de fijne modellen. Om te weten welk type bril u het meest flatteert, doet u er goed aan gebruik te maken van de 2D of 3D-technologie van Mister Spex waarmee u online brillen kunt passen door ze voor uw gezicht te schuiven. U maakt hiervoor gebruik van een foto of uw webcam.

De juiste glazen voor een scherpe blik

Het design van uw bril is uiteraard van groot belang. Maar dat is niet het enige criterium waarop u moet letten bij het bestellen van uw Céline brilmonturen. De glazen dienen perfect aangepast te zijn aan uw ogen en de omstandigheden waarin u de bril gaat dragen. Behalve standaard brilglazen, zijn er bij Mister Spex tal van aangepaste glazen mogelijk die uw comfort én de kwaliteit van uw Céline brillen vergroten. Denkt u maar aan kraswerende lagen, antireflectie of uv-filters. Premium glazen zijn lichter en dunner dan de klassieke glazen en plaatsen daardoor minder gewicht op uw oren en neus. U voelt amper dat u een bril draagt indien u hiervoor kiest. Bij comfortglazen wordt een asferisch slijpsel toegepast waardoor u ook een volledige scherpte blijft behouden aan de randen van de glazen. Wat bij u past, hangt af van de correctie die u nodig hebt en de mate waarin u de bril draagt. Wanneer uw bril bedoeld is voor dagelijks gebruik, is het een aanrader om ook in een coating te voorzien die vuil- en waterafstotend is. Zo kent uw bril een langere levensduur en hebt u altijd een perfect zicht op uw omgeving. Zodra u bepaald hebt welk glas bij u past, rest u enkel nog de verschillende Céline brilmonturen voor uw neus te schuiven in de 3D-tool van Mister Spex. U kunt eindeloos blijven passen tot u een montuur hebt gevonden waar u helemaal verliefd op bent. Zorg ervoor dat u recht voor de webcam zit of een mooie foto gebruikt voor het beste resultaat.

Waarom u uw Céline brillen bij Mister Spex op de kop tikt

Er zijn verschillende redenen om uw Céline brilmonturen bij Mister Spex te kopen:

  • Zeer ruime keuze brilmonturen in verschillende kleuren en vormen
  • Hoogwaardige kwaliteit en dito materialen
  • Céline brillen met een correctie op maat van uw behoeften
  • Mogelijkheid tot gratis oogmeting bij partneropticiens
  • Prima dienst na verkoop en begeleiding bij het maken uw keuze
  • 3D-technologie die u toelaat online te passen
  • Gratis snelle verzending van uw Céline brillen
  • 'Niet goed geld terug'-garantie gedurende 30 dagen

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.