We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk DKNY
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

DKNY Brillen

(1)

DKNY brillen bij Mister Spex

DKNY is een Amerikaans modemerk dat in 1989 in New York werd opgericht door ontwerpster Donna Karan die met haar kleding, schoenen en hippe accessoires een nieuwe trend zette binnen de wereldwijde mode-industrie. Dat ze daarin al ruim 25 jaar succesvol is blijk zeker uit de collectie DKNY brillen bij Mister Spex. Vernieuwende vormgeving geeft de diverse monturen een zeer eigen karakter mee, zonder over de top te gaan.

Met de DKNY brillen bij Mister Spex heeft u een assortiment eigentijdse brillen gevonden waarmee u gegarandeerd verder kunt bij het samenstellen van een originele persoonlijke look. De collectie DKNY brillen bij Mister Spex zijn van alle markten thuis en bedienen modeliefhebbers met diverse smaken op hun wenken. Tijdloos, hip, classy en supermodern; u vindt het allemaal terug in een spraakmakend aanbod voor brillenliefhebbers met uiteenlopende voorkeuren voor mode.

Met meer dan 2000 monturen van ruin 60 topdesigners is Mister Spex de absolute nummer 1 van de Europese online opticiens. Naast fantastische monturen vindt u in de webshop uitmuntende brillenglazen voor divers gebruik. Service en dienstverlening zijn van het hoogste niveau en Mister Spex biedt u verschillende mogelijkheden om, zowel online als bij u thuis meerdere modellen uit te kunnen proberen zodat u de beste keuze kunt maken.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.