We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
G-Star Raw

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk G-Star Raw
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Smal (≤ 131 mm)
  • Normaal (132 - 138 mm)
  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

11

G-Star Raw Brillen


G-Star brillen bij Mister Spex

G-Star is voor veel hippe modefanaten een naam die klinkt als een klok. Het op en top Nederlandse merk dat in 1989 in Amsterdam is opgericht, hoort dan ook al jarenlang tot de top van Europese modemerken die gezien kunnen worden als echte trendsetters. In de collectie G-Star brillen bij Mister Spex ontdekt u direct de hand van de eigenzinnige ontwerpers van G-Star, die met veel flair en lef fantastische modellen hebben ontworpen voor trendy dames en heren.

Voor zowel een messcherpe hippe casual look, als voor een geslaagde combi met zakelijke kleding heeft het assortiment G-Star brillen bij Mister Spex veel te bieden. Met deze spraakmakende collectie kunt u werkelijk alle kanten op wanneer u een voorkeur heeft voor opvallend design en perfect gekozen kleurgebruik dat samenvalt met een uitmuntende kwaliteit.

Als meest favoriete online opticien in Europa heeft Mister Spex een goede naam hoog te houden. De service is dan ook geweldig en iedere bestelling wordt snel bij u thuis bezorgd waarbij u het recht heeft om ook de door u gekozen G-Star brillen bij Mister Spex binnen 30 dagen gratis te retourneren. Online én bij u thuis kunt u verschillende modellen uitproberen en kiezen voor brillenglazen met extra UV-filter, geharde glazen en antireflectie modellen van hoogwaardige kwaliteit.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.