We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Tod's
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Smal (≤ 131 mm)
  • Normaal (132 - 138 mm)
  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

16

Tod's Brillen

-10% korting cadeau op alle brillen en zonnebrillen

Vouchercode: Lente17

Nu besparen


Tod's brillen bij Mister Spex

Wanneer u de collectie Tod's brillen bij Mister Spex aandachtig bekijkt, zult u moeten toegeven dat u hier te maken heeft met een merk dat weet waar het mee bezig is. Zowel uiterlijk als technisch straalt ieder model perfectie uit. Het Italiaanse modemerk Tod's heeft een rijke historie die terug gaat tot begin 1900. Het bedrijf maakt allround exclusieve mode met een uniek signatuur dat luxe en kwaliteit uitstraalt.

De Tod's brillen bij Mister Spex hebben de gedurfde looks waar designers uit Italië zo goed bekend om staan. Uitermate fashionable, zonder over de top te gaan, dat is wat de Tod's brillen bij Mister Spex stuk voor stuk uitstralen. Voor een elegante, stoere of relaxte casuallook vindt u in het aanbod net zo goed een fraaie bril als voor bij een meer formele zakelijke stijl. Voor iedere outfit zijn de Tod's brillen bij Mister Spex beslist een aanwinst.

Mister Spex is trots op zijn status als dé online top-opticien van Europa. Er wordt dan ook altijd veel aandacht besteed aan het up-to-date houden van het assortiment designerbrillen van zo'n 2000 stuks. Daarnaast ligt de nadruk absoluut bij service en een klantvriendelijke benadering. Het uitproberen van diverse monturen kan zowel online als bij u thuis en Mister Spex kent aantrekkelijke garantievoorwaarden.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.