Brillen

Converse Brillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
54 Resultaten

Converse brillen bij Mister Spex

Converse is niet alleen bekend vanwege hun schoenen, maar vooral ook vanwege hun mooie en sportieve monturen. Brillen zijn niet meer alleen maar noodzakelijk, maar worden nu vooral gezien als mode statements. Brillen horen er helemaal bij en kunnen niet meer weggedacht worden uit het huidige modebeeld. Bij Converse bent u aan het goede adres! Niet alleen zijn de monturen en brillen erg mooi, maar zitten deze ook nog eens ontzettend comfortabel. Dankzij de mooie pasvormen is er voor iedereen een prachtige bril te vinden.

De brillen van Converse zijn prachtig en passen bij iedereen. Dankzij de verschillende modellen kunt u een montuur kiezen die bij uw stijl en voorkeur past. Zo heeft Mister Spex een aantal mooie, sportieve Converse brillen in verschillende kleuren, maar ook een aantal klassieke brillen. U kunt kiezen uit verschillende pasvormen, kleuren en modellen. Naar welke bril u ook op zoek bent, Converse heeft de juiste bril voor u.

Bij Mister Spex vindt u de mooiste Converse monturen voor uw nieuwe bril op sterkte. De glazen in de brillen zijn van hoge kwaliteit en hebben UV-filter, extra gehard en antireflectie. Dankzij de hoge kwaliteit brilglazen weet u zeker dat u lang plezier heeft van uw nieuwe bril.

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel