DKNY Brillen

DKNY
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
44 Resultaten

DKNY brillen bij Mister Spex

DKNY is een Amerikaans modemerk dat in 1989 in New York werd opgericht door ontwerpster Donna Karan die met haar kleding, schoenen en hippe accessoires een nieuwe trend zette binnen de wereldwijde mode-industrie. Dat ze daarin al ruim 25 jaar succesvol is blijk zeker uit de collectie DKNY brillen bij Mister Spex. Vernieuwende vormgeving geeft de diverse monturen een zeer eigen karakter mee, zonder over de top te gaan.

Met de DKNY brillen bij Mister Spex heeft u een assortiment eigentijdse brillen gevonden waarmee u gegarandeerd verder kunt bij het samenstellen van een originele persoonlijke look. De collectie DKNY brillen bij Mister Spex zijn van alle markten thuis en bedienen modeliefhebbers met diverse smaken op hun wenken. Tijdloos, hip, classy en supermodern; u vindt het allemaal terug in een spraakmakend aanbod voor brillenliefhebbers met uiteenlopende voorkeuren voor mode.

Met meer dan 2000 monturen van ruin 60 topdesigners is Mister Spex de absolute nummer 1 van de Europese online opticiens. Naast fantastische monturen vindt u in de webshop uitmuntende brillenglazen voor divers gebruik. Service en dienstverlening zijn van het hoogste niveau en Mister Spex biedt u verschillende mogelijkheden om, zowel online als bij u thuis meerdere modellen uit te kunnen proberen zodat u de beste keuze kunt maken.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel