Tod's Brillen

Tod's Brilen
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
27 Resultaten

Tod's brillen bij Mister Spex

Wanneer u de collectie Tod's brillen bij Mister Spex aandachtig bekijkt, zult u moeten toegeven dat u hier te maken heeft met een merk dat weet waar het mee bezig is. Zowel uiterlijk als technisch straalt ieder model perfectie uit. Het Italiaanse modemerk Tod's heeft een rijke historie die terug gaat tot begin 1900. Het bedrijf maakt allround exclusieve mode met een uniek signatuur dat luxe en kwaliteit uitstraalt.

De Tod's brillen bij Mister Spex hebben de gedurfde looks waar designers uit Italië zo goed bekend om staan. Uitermate fashionable, zonder over de top te gaan, dat is wat de Tod's brillen bij Mister Spex stuk voor stuk uitstralen. Voor een elegante, stoere of relaxte casuallook vindt u in het aanbod net zo goed een fraaie bril als voor bij een meer formele zakelijke stijl. Voor iedere outfit zijn de Tod's brillen bij Mister Spex beslist een aanwinst.

Mister Spex is trots op zijn status als dé online top-opticien van Europa. Er wordt dan ook altijd veel aandacht besteed aan het up-to-date houden van het assortiment designerbrillen van zo'n 2000 stuks. Daarnaast ligt de nadruk absoluut bij service en een klantvriendelijke benadering. Het uitproberen van diverse monturen kan zowel online als bij u thuis en Mister Spex kent aantrekkelijke garantievoorwaarden.

  10%

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel