We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Rodenstock
  • Gebruikte filter

  • Merk Rodenstock
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Rodenstock Merken

(48)

Rodenstock bij Mister Spex

Het Duitse Rodenstock is opgericht in 1877 en staat sindsdien garant voor optimale ‘Qualität’. Rodenstock blinkt uit in technologische innovaties en stond aan de wieg van belangrijke doorbraken op brillengebied. Zo bracht Rodenstock als eerste glazen op de markt die zich aanpassen aan het zonlicht (mee kleurende glazen) en was het de eerste die kunststof glazen produceerde die qua prestaties vergelijkbaar zijn met glas.

Brillen van Rodenstock worden gekenmerkt door een klassieke, strakke vormgeving en een hoge mate van functionaliteit. De brillen passen zich perfect aan aan de gezichtsvorm van de drager, waardoor ze zonder problemen hele dagen gedragen kunnen worden. Het gehele productieproces vindt plaats in Duitsland, waardoor alle onderdelen en materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

In de uitgebreide online store van het van oorsprong Duitse Mister Spex heeft u de keuze tussen verschillende Rodenstock modellen. De monturen, die zijn vervaardigd uit kunststof, metaal of titaan, zijn verkrijgbaar in traditionele bril-kleuren zoals zwart, bruin, grijs en zilver. Ze hebben een volledige rand, een halve rand of geen rand, en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Ongeacht de bril waar u voor kiest, geldt: de kwaliteit is van het allerhoogste niveau.

Rodenstock brillen zijn verkrijgbaar op sterkte en leverbaar met enkelvoudige glazen, multifocale glazen en als beeldschermbril. Enkelvoudige glazen zijn geschikt voor mensen die óf dichtbij óf veraf niet (meer) scherp zien. De glazen zijn als het ware voorzien van één sterkte (min- óf plus-waarden). Multifocale glazen daarentegen combineren verschillende sterktes (min- én plus-waarden). Doordat de glazen van boven naar beneden geleidelijk toenemen in sterkte, corrigeert een multifocale bril voor zowel verziendheid als bijziendheid. Beeldschermbrillen zijn bijzonder geschikt voor mensen die hele dagen doorbrengen achter een computerscherm.

Uw favoriete Rodenstock brillen past u gewoon vanuit thuis, in onze geavanceerde 3D online paskamer. U krijgt op die manier een eerste indruk van het soort bril dat past bij uw stijl, gezichtsvorm en wensen. Uw vier favorieten mag u vervolgens tot tien dagen lang thuis passen. De bril waarop de definitieve keuze valt, verglazen we in ons atelier en sturen we zo snel mogelijk naar u op.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.