Nog maar heel even: blauwlichtfilter gratis¹
Ontdek nu
Rodenstock

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Rodenstock Merken

(85)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 85

Rodenstock bij Mister Spex

Het Duitse Rodenstock is opgericht in 1877 en staat sindsdien garant voor optimale ‘Qualität’. Rodenstock blinkt uit in technologische innovaties en stond aan de wieg van belangrijke doorbraken op brillengebied. Zo bracht Rodenstock als eerste glazen op de markt die zich aanpassen aan het zonlicht (mee kleurende glazen) en was het de eerste die kunststof glazen produceerde die qua prestaties vergelijkbaar zijn met glas.

Brillen van Rodenstock worden gekenmerkt door een klassieke, strakke vormgeving en een hoge mate van functionaliteit. De brillen passen zich perfect aan aan de gezichtsvorm van de drager, waardoor ze zonder problemen hele dagen gedragen kunnen worden. Het gehele productieproces vindt plaats in Duitsland, waardoor alle onderdelen en materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

In de uitgebreide online store van het van oorsprong Duitse Mister Spex heeft u de keuze tussen verschillende Rodenstock modellen. De monturen, die zijn vervaardigd uit kunststof, metaal of titaan, zijn verkrijgbaar in traditionele bril-kleuren zoals zwart, bruin, grijs en zilver. Ze hebben een volledige rand, een halve rand of geen rand, en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Ongeacht de bril waar u voor kiest, geldt: de kwaliteit is van het allerhoogste niveau.

Rodenstock brillen zijn verkrijgbaar op sterkte en leverbaar met enkelvoudige glazen, multifocale glazen en als beeldschermbril. Enkelvoudige glazen zijn geschikt voor mensen die óf dichtbij óf veraf niet (meer) scherp zien. De glazen zijn als het ware voorzien van één sterkte (min- óf plus-waarden). Multifocale glazen daarentegen combineren verschillende sterktes (min- én plus-waarden). Doordat de glazen van boven naar beneden geleidelijk toenemen in sterkte, corrigeert een multifocale bril voor zowel verziendheid als bijziendheid. Beeldschermbrillen zijn bijzonder geschikt voor mensen die hele dagen doorbrengen achter een computerscherm.

Uw favoriete Rodenstock brillen past u gewoon vanuit thuis, in onze geavanceerde 3D online paskamer. U krijgt op die manier een eerste indruk van het soort bril dat past bij uw stijl, gezichtsvorm en wensen. Uw vier favorieten mag u vervolgens tot tien dagen lang thuis passen. De bril waarop de definitieve keuze valt, verglazen we in ons atelier en sturen we zo snel mogelijk naar u op.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel