We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

 • Gebruikte filter

 • Merk Dior
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

 • Medium
 • Groot
 • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Dior Zonnebrillen

(65)

Volg de laatste trends met Dior zonnebrillen

Dior zonnebrillen maken deel uit van de collectie van het gelijknamige label dat in de jaren veertig opgericht werd door Christian Dior. Behalve brillen biedt het merk ook exclusieve kleding, parfum, juwelen en make-up aan. Dat maakt het tot één van de meest prestigieuze modelabels ter wereld. De Dior zonnebrillen stralen een uitzonderlijke klasse en elegantie uit en onderscheiden zich daarmee van de mainstream. De designers die voor het gerenommeerde merk werken, volgen nauwlettend de laatste trends en vertalen die in modieuze brillen met een herkenbare Dior signature. Opvallende kleurcombinaties, dubbele beugels, unieke motieven of goudkleurige monturen zijn maar enkele voorbeelden van de eigenschappen die de Dior zonnebrillen hun aparte karakter geven. De grote diversiteit binnen de collectie zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een Dior zonnebril is die u zal bevallen.

De veelzijdige vormgeving van Dior zonnebrillen

De designers van Dior weten dat vormen en kleuren de stijl en uitstraling van de bril bepalen. Wanneer u door de collectie bladert, merkt u dat ze hun creativiteit op dit vlak de vrije loop hebben gelaten. Er zijn Dior zonnebrillen met de ietwat klassieke vierkante of ronde glazen, maar ook de bril met een enkel glas dat niet onderbroken wordt door het montuur, de aviator, het vlindervormige glas en de browline maken deel uit van het aanbod. Welk type bij u past hangt af van de vorm van uw gezicht. Wat ronde en vierkante glazen betreft mag u ervan uitgaan dat u het best een vorm kiest die tegengesteld is aan uw eigen gezichtsvorm. Dit is het meest flatterende en geeft de mooiste resultaten.

Dior zonnebrillen, oog voor detail

Kwalitatieve materialen, modieuze monturen, hoogwaardige glazen en een perfecte pasvorm. Dior zonnebrillen zijn tot in het kleinste detail afgewerkt en bij het ontwerp is over elk detail nagedacht. Zo zult u merken dat Dior zonnebrillen nooit drukpunten kennen op uw neus of oren die storend zijn. De glazen van de zonnebrillen zijn voorzien van de nodige filters om optimale bescherming te bieden en ze zijn krasbestendig. Bij Mister Spex kunt u glazen op sterkte bestellen zodat u in de zomer perfect ziet, zelfs wanneer u enkel uw zonnebril draagt. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het kiezen van een Dior zonnebril met multifocale glazen of glazen in een originele tint. Zelfs de felste zonnestralen zullen u niet langer storen wanneer u op stap gaat met een Dior zonnebril. Bij Mister Spex vindt u de mooiste exemplaren.

Duik in de Dior zonnebrillenshop van Mister Spex

Wanneer u op zoek bent naar een Dior zonnebril, maar daarnaast ook van service en kwaliteit houdt, is Mister Spex ideaal voor u:

 • Mister Spex heeft een ruim aanbod met veel variatie en keuze
 • U kunt rekenen op zonnebrillen van superieure kwaliteit
 • We kunnen de glazen op sterkte leveren indien gewenst
 • Partneropticiens verzorgen een gratis oogmeting
 • Uitstekende dienstverlening zowel tijdens als na uw aankoop
 • Brillen kunt u online passen door middel van een 3D-applicatie met foto of webcam
 • Uw bril wordt gratis en snel verzonden
 • 'Niet goed geld terug'-garantie gedurende 30 dagen

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.