We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Bob Sdrunk
  • Gebruikte filter

  • Merk Bob Sdrunk
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Bob Sdrunk Merken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Bob Sdrunk bij Mister Spex

De ontwerpen van Bob Sdrunk kenmerken zich door de retro uitstraling. Tijdens zijn verblijf in de Verenigde Staten stuitte de ontwerper op een verzameling vintage bril monturen. De etalage van de verzamelaar was gevuld met brillen vanaf begin twintigste eeuw en, brachten Bob Sdrunk op het idee een compleet nieuwe collectie zonnebrillen te ontwerpen. Geïnspireerd op deze vintage collectie van een verzamelaar in New York, zijn de ontwerpen van Bob Sdrunk bij Mister Spex in diverse modellen verkrijgbaar.

De Monturen worden handgemaakt in Italië, wat de roots van Bob Sdrunk eigenlijk al verraad. Als zoon van een Italiaanse moeder en een Australische vader studeerde hij af in Rome en was direct al gefascineerd door mode accessoires. De twee kenmerken van zijn montuur ontwerpen bestaan uit een vintage stijl en een simpel design, geschikt voor iedereen. De ontwerpen van Bob Sdrunk bij Mister Spex worden in samenwerking met de glazenmakers uit Italië ontwikkeld, waardoor een handgemaakte bril van deze designer een uitzonderlijke kwaliteit bezit.

De brillen die Bob Sdrunk bij Mister Spex in de collectie heeft zijn zeer origineel en kunnen door middel van onze virtual fitting service gratis getest worden. Kies het gewenste montuur uit en binnen een paar dagen wordt de zonnebril aangeleverd waarna U het model zelf kunt beoordelen. Mocht U niet tevreden zijn, dan kunt U de zonnebril gratis retourneren.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.