We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Jil Sander
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Jil Sander Merken

(1)

Producten 1 tot 1

Jil Sander bij Mister Spex

De brillen van Jil Sander bij Mister Spex kenmerken zich door hun moderne, casual uitstraling. Met de collectie Jil Sander brillen richt het merk zich op de modebewuste drager, die een eigen stijl belangrijk vindt en niet wil inleveren op kwaliteit. Een bril van Jil Sander is herkenbaar aan de heldere lijnen en het stijlvolle montuur.

De eerste brillencollectie van het Duitse merk Jil Sander werd eind jaren negentig geïntroduceerd. Eerst alleen een herenlijn, maar dankzij het grote succes volgde de brillenlijn voor dames al snel. Liefhebbers vielen toen al voor de no nonsense uitstraling, de strakke monturen en de frisse uitstraling. En dat is tot op de dag van vandaag niet veranderd. Jil Sander kent een trouwe schare fans! De collectie Jil Sander bij Mister Spex is zeer breed en heeft voor ieder een passende bril. Maar de rode draad van elke Jil Sander brillenlijn is: top design en een constante, hoge kwaliteit.

Mister Spex is Europa's favoriete online opticien. Niet alleen vanwege ruime keuze, maar ook dankzij de perfecte service: Mister Spex telt meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten. Kies dus nu uw nieuwe bril van Jil Sander bij Mister Spex.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.