We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk John Galliano
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

  • Normaal
  • Breed
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

1

John Galliano Merken


John Galliano bij Mister Spex

De mooiste brillen uit het atelier van topdesigner John Galliano zijn bij elkaar gebracht in een prachtige collectie in de online store op de website van Mister Spex, Europa’s grootste en meest toonaangevende opticien. Al meer dan 1,5 tevreden klanten gingen u voor met de aanschaf van de kwaliteitsproducten van Mister Spex. Ook bij de brillen van John Galliano mag u rekenen op een allround kwaliteit.

John Galliano is een belangrijke naam in de modebranche. Als topdesigner kent hij het klappen van de zweep als het gaat om actuele trends en comfortabele moderne designs. De brillen van John Galliano maken een goede match met de modestijlen die er op dit moment toe doen. Dat u bij Mister Spex ook nog eens mag rekenen op een premium kwaliteit geharde glazen met antireflectie, maakt de keuze nog gemakkelijker!

Omdat de experts bij Mister Spex goed begrijpen dat de keuze voor een bril voor langere tijd is, krijgt u online al volop de gelegenheid om zoveel modellen als u wilt te passen met behulp van een geavanceerde nieuwe 3-D techniek. Ook kunt u tot 4 brillen 10 dagen gratis thuis testen en kijken hoe ze staan bij onder andere de vorm van uw gezicht en uw kledingkeuze.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.