We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Just Cavalli

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Just Cavalli Merken

(3)
  • Just Cavalli

Producten 1 tot 3

Just Cavalli bij Mister Spex

Natuurlijk verkrijgbaar zijn de monturen van Just Cavalli bij Mister Spex. Deze bijzondere Italiaanse ontwerper timmert al sinds begin jaren zeventig aan de weg. De just lijn van Cavalli is gericht op een jonger publiek en bevat naast kleding ook diverse accessoires waaronder parfums, sieraden en natuurlijk ook bril monturen. De tijdloze modellen zijn een must voor de jongere generatie die een moderne kijk op mode heeft.

De monturen van Just Cavalli bij Mister Spex zijn onder andere herkenbaar aan de vintage look waarbij de kleuren van klassiek zwart lopen tot aan felle meer moderne tinten. Niet alleen de monturen zijn kleurrijk, ook de glazen bevatten in sommige gevallen een opvallende tint. De monturen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en ook het draagcomfort wordt als zeer prettig ervaren. De brillen van Just Cavalli geven de jongeren maar zeker ook de ouderen een eigen identiteit die bij hun past.

Een montuur van Just Cavalli bij Mister Spex is door middel van onze virtual fitting service gratis te testen. De levering vindt plaats via de snelle en traceerbare DHL service waarbij we zelfs de garantie geven dat zonnebrillen die voor 14.00 uur besteld zijn de volgende dag al aangeleverd worden. Mocht U toch niet tevreden zijn dan kan de levering binnen 10 dagen gratis geretourneerd worden.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.