We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Kappa
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

  • Montuurbreedte aangeven
  • Normaal (132 - 138 mm)

Vorm

Type

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

2

Kappa Merken


Kappa bij Mister Spex

Het Italiaanse merk Kappa is bekend van het logo met de ruggelings tegen elkaar aanleunende figuren. Het kwam toevallig tot stand toen twee vermoeide modellen tijdens een fotoshoot zaten uit te rusten. Sinds de oprichting in 1967 is Kappa vooral als sportmode merk beroemd. Tegenwoordig echter ook als maker van fraai ontworpen brillen. U kunt brillen van Kappa bij Mister Spex online bestellen.

Met zijn brillen doet Kappa het sportieve imago eer aan. Met name de zonnebrillen sluiten goed aan op het gezicht en hebben ergonomische poten. Maar ook de overige zijn fraai ontworpen. De monturen zijn licht en hebben een elegante en toch degelijke uitstraling. Het beroemde Kappa logo is fraai verwerkt in de poten van de monturen.

Een wereldmerk als Kappa kan zijn goede naam niet te grabbel gooien door slechte producten te leveren. De monturen van Kappa zijn dan ook gemaakt van hoogwaardige materialen en van zeer degelijke kwaliteit. Kappa brillen zijn voor actieve mensen, het is dan ook logisch dat ze tegen een stootje kunnen.

U kunt een montuur van Kappa bij Mister Spex kiezen zonder risico. De handige online tool van Mister Spex stelt u in staat om virtueel monturen uit te proberen. Bovendien kunt u maar liefst vier modellen van Kappa bij Mister Spex bestellen om die thuis gedurende 10 dagen gratis uit te proberen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.