We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Nozomi Merken

(3)
  • Nozomi

Producten 1 tot 3

Nozomi bij Mister Spex

Het van origine Japanse merk Nozomi staat bekend om het uniek soort brillen dat zij produceren. De brillen zijn namelijk allemaal van hoge kwaliteit, zoals men gewend is van producten uit Japan. Zowel de brilstangen als de monturen zijn zeer sterk en vrijwel niet kapot te krijgen. Ook worden de beste materialen gebruiken om de brillen op zo'n goed mogelijk manier tot uiting te laten komen.

De Nozomibrillen worden in allerlei verschillende soorten kleuren gemaakt. Dus er is voor ieder wat wils en ze kunnen met elk tijdsseizoen worden gedragen dankzij de variërende kleuren. De brillen worden met name voor vrouwen gemaakt, maar voor mannen zijn ze ook prima draagbaar. Het materiaal dat gebruikt wordt is doorgaans plastic en de brillen zijn allemaal multifocaal. De gewichten van de brillen variëren, afhangend van het model dat uw voorkeur heeft. Ook de afmetingen verschillen per model. De vormen variëren van smal tot breed en vormen zijn er van Aviator, ovaal, rechthoekig tot en met Wayfarer. Voor ieder zijn smaak is er dus een bril.

Bij de online opticien Mister Spex heeft u de mogelijkheid om vier soorten brillen vrijblijvend uit te proberen voor 10 dagen. Op die manier kunt in alle rust een juiste keuze maken. Daarnaast staan we bekende om de snelle levering en is er de mogelijkheid tot retourneren binnen dertig dagen indien de bril u toch niet bevalt, of omdat er iets anders mis mee is. Bij vragen hoeft u niet te aarzelen en kunt u contact met ons opnemen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.