We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Quay
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

28

Quay Merken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Online Quay kopen bij Mister Spex

Uit het zonnige Australië komt dit frisse en modieuze merk, dat speciaal voor zelfbewuste en modebewuste jonge vrouwen een markant assortiment brillen op de markt brengt. Dit merk kenmerkt zich door de mooie, rond en vrouwelijke vormen van hun monturen en hun kleurrijke design, zowel in hun glazen als monturen. Hun brillen zijn niet alleen functioneel; ze zijn beslist bedoeld om er een fashion statement mee te maken en uiting te geven aan de eigen identiteit van de draagster.

Zoveel kleuren en vormen. Er is altijd wel een bril die wat vorm betreft de lijnen van uw gezicht accentueert en voordelig uit laat komen. Waar u ook heengaat, naar een zakelijke bespreking, een intiem diner of een avond uit met vriendinnen, Quay heeft voor elke outfit en elke kleurstelling een bijpassende bril. De prijsstelling van dit merk is uiterst vriendelijk, wat het mogelijk maakt om meerdere brillen aan te schaffen en zo altijd origineel en trendy te zijn. En zit u achter het stuur, dan zult u merken dat uw bril naast modieus ook uiterst functioneel is.

Welk merk u ook prefereert, Mister Spex is niet voor niets Europa's favoriete online opticien. Meer dan 8000 modellen van zeker honderd designers houden wij op voorraad. Verzendingen gaan via DHL en zijn altijd traceerbaar.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.